DOT: Τι θα δείτε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.15 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει στη Νάνσυ και τον Θανάση για τη ζωή εντός και εκτός τηλεόρασης. Ακόμη, αναλύει την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο του και εξηγεί γιατί τον έχουν συλλάβει και πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ στο κρατητήριο.

Ακόμη:
•    Ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Λάμπρος Φισφής έρχονται στο dot. για να ξεκινήσει το 2020 με πολύ γέλιο.
•    Η Τζένη Μελιτά και η Ευαγγελία Τσιορλίδα κάθονται στον καναπέ μαζί με τη Νάνσυ και την life coach Μάρεα Λαουτάρη για να συζητήσουν για τη ζήλεια στις σχέσεις μας και πώς μπορεί αυτή να περιοριστεί.
•    Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει λαχταριστό και ζουμερό french toast για το καλύτερο brunch στο σπίτι.
•    Η Αννούσα Μελά και η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου αναλαμβάνουν να βελτιώσουν το στιλ μιας τηλεθεάτριας και πετυχαίνουν μια εντυπωσιακή αλλαγή.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, ο Παύλος Χαϊκάλης περιγράφει τη διατροφή που τον έκανε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά μέσα σε λίγους μήνες. Ακόμη, μιλάει για το τρίτο του διαζύγιο αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση του με την αστρολογία και την φιλοσοφία και προβλέπει ότι θα κάνει και 4ο γάμο!

Ακόμη:
•    Στην κουζίνα του dot. φτιάχνουμε την απόλυτη χειμωνιάτικη σούπα μινεστρόνε με λαχανικά, με τη βοήθεια της Γωγούς Δελογιάννη.
•    Κάνουμε μάθημα pilates για εγκύους και μαθαίνουμε όλα όσα πρέπει να προσέξει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
•    Ο Γιώργος Βαγιάτας συνεχίζει τα μαθήματα ανακύκλωσης για να έχουμε ένα eco-friendly σπίτι χωρίς να κάνουμε κακό στο περιβάλλον. 
•    Dot Kids! Η παιδική εκδοχή του dot. επιστρέφει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και καλεσμένη τη Μαρίνα Ασλάνογλου. Οι δυο τους συζητούν για τα δικά τους παιδιά και παρουσιάζουν τα πιο ενδιαφέροντα θέματα για όλη την οικογένεια.

DOT.
Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζαμπέτογλου
Αρχισυνταξία: Τάσος Μπιμπισίδης

DOT. KIDS
Παρουσίαση: Κλεοπάτρα Κουτάντου, Γιάννης Κονταξάκης
Mentors: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζαμπέτογλου
Επιμέλεια εκπομπής: Μαρία Χολέβα


DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.15
στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!
 

TAGS: Dot.