DOT: Τι θα δείτε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:15 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει το τραπέζι στη Νάνσυ και τον Θανάση. Μιλάει για την εμπειρία του στην τηλεόραση, πώς άλλαξε η ζωή του τα τελευταία χρόνια και αποκαλύπτει αν έχει σχέση.

Ακόμη:
•    Ο Αλέξης Γεωργούλης υποδέχεται τον Θανάση μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και απαντάει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο twitter, ενώ σχολιάζει το video με την ομιλία του που έγινε viral.
•    Ο Γιώργος Χρυσοστόμου απαντάει με χιούμορ σε αδιάκριτες ερωτήσεις
•    Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια διαφορετική καρυδόπιτα και η Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει μια ξεχωριστή τάρτα κολοκύθας για το γιορτινό τραπέζι.
•    Στα Μαστορέματα, ο Χάρης Συντζάκης φτιάχνει μια κρεμαστή κοσμηματοθήκη.
•    Όλα όσα έγιναν στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, η Νάνσυ και ο Θανάσης στήνουν το πιο χαρούμενο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Η Βίκυ Σταυροπούλου τραγουδάει και χορεύει σε Christmas Mood. Μαζί της ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Μαρίνος Κόνσολος, η Μαρία Φιλίππου, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Σωκράτης Πατσίκας. Επίσης, η Idra Kayne με την μπάντα της τραγουδάει χριστουγεννιάτικες διασκευές.

Ακόμη:
•    Στην κουζίνα του dot. φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα με τη Γωγώ Δελογιάννη και πουγκάκια σφολιάτας με χοιρινό με τον Γιάννη Αποστολάκη.
•    Λάμψη πριν τις γιορτές. Μαθαίνουμε πώς θα είμαστε λαμπεροί στο ρεβεγιόν ακολουθώντας την κατάλληλη ρουτίνα ομορφιάς.
•    Dot Kids! Η παιδική εκδοχή του dot. για γονείς και παιδιά, με παρουσιαστές τη μικρή Κλεοπάτρα και τον μικρό Γιάννη, με τα πιο χαρούμενα θέματα.

DOT.
Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζαμπέτογλου
Αρχισυνταξία: Τάσος Μπιμπισίδης

DOT. KIDS
Παρουσίαση: Κλεοπάτρα Κουτάντου, Γιάννης Κονταξάκης
Mentors: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζαμπέτογλου
Επιμέλεια εκπομπής: Μαρία Χολέβα


DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.15
στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr