Κλείσιμο

DOT. με Γιώργο Κοψιδά, Έλενα Ράπτη Κατερίνα Λέχου και Σοφία Μαργαρίτη (trailer)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

 

 

Το Σάββατο 3 Απριλίου, καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Γιώργος Κοψιδάς που μιλά για την άγνωστη μέχρι τώρα ζωή του. Για το παιδί της συντρόφου του που μεγάλωσε ως δικό του, για τα χρόνια που εργαζόταν σε απορριμματοφόρο και για τον διαλογισμό που τον έκανε καλύτερο άνθρωπο και εξαφάνισε τη ζήλεια από τη ζωή του. Φυσικά, αναφέρεται στον Τριαντάφυλλο και τον τρόπο που φέρεται στα παιδιά της κόκκινης ομάδας ενώ παίζει κι ένα SURVIVOR παιχνίδι με αποκαλυπτικές απαντήσεις.

Η Έλενα Ράπτη αποκαλύπτει ότι ένα στα πέντε παιδιά πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και εξηγεί τρόπους για να προστατέψουμε τα παιδιά μας.

Η Εύη Αδάμ και η κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου, αποκαλύπτουν τα μυστικά της σχέσης τους αλλά και τα μυστικά ομορφιάς τους.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει την πιο νόστιμη τάρτα με λαχανικά.

Την Κυριακή 4 Απριλίου, στον καναπέ του DOT. κάθεται η Κατερίνα Λέχου. Μιλά για τα χρόνια της ζωής της που δεν είχε αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να κάνει προβληματικές σχέσεις, για τη γνωριμία με τον σύζυγό της με τον οποίον είναι μαζί 14 χρόνια και αποκαλύπτει ότι συγκατοίκησαν τρεις μήνες... μετά τον γάμο τους. Επίσης, μιλά για το ελληνικό #metoo και τις δικές της αποκαλύψεις για κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε στο θέατρο.

Η Σοφία Μαργαρίτη από το Survivor και η life coach Μάρεα Λαουτάρη μιλούν για δύσκολα διαζύγια ενώ ο κομμωτής των σταρ Βασίλης Μπουλούμπασης αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς από τις διάσημες πελάτισσές του.

Τέλος, η Τζένη Μπαλατσινού στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την γέννηση του 4ου παιδιού της.

DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!


 

Πηγή: skai.gr