DOT: Τι θα δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο 27-28/6 στον ΣΚΑΪ (trailer)

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00, στον ΣΚΑΪ.

Δείτε όλα τα επεισόδια εδώ

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, οι «Θαλασσόλυκοι» κάθονται στον καναπέ του dot. λίγο πριν σαλπάρουν για τις Κυκλάδες. Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπανκό μιλάνε για τη σχέση τους και εξηγούν γιατί αυτό το ταξίδι θα είναι ανεπανάληπτο. 

Ο Γιώργος Σαμπάνης απαντάει γρήγορα σε 15 ερωτήσεις. 

Συζητάμε με την ψυχολόγο Δήμητρα Σωτηρίου γιατί κάποιες γυναίκες έχουν την ανάγκη ακόμη και σήμερα να πηγαίνουν σε μέντιουμ και μελλοντολόγους.

Μπαίνουμε στην κουζίνα με τη Μάγκυ Ταμπακάκη και φτιάχνουμε το πιο δροσερό σπιτικό μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου που θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Ακόμη, γνωρίζουμε μια γυναίκα διασώστρια που είναι οδηγός ασθενοφόρου αλλά και τον Βασίλη Μιχόπουλο, τον καλλιτέχνη που ζωγράφισε το studio του dot.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για την εμπειρία της σαν τραγουδίστρια και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν σταμάτησε το «Πάμε Πακέτο».

Μπαίνουμε στην κουζίνα με τον Γιώργο Λασκαρίδη του Master Chef. Μας μαγειρεύει και μας μιλάει για την πρόταση γάμου που έκανε στην κοπέλα του, την καραντίνα που πέρασε στην Αφρική και την κόντρα του με την Κατερίνα.

Πηγαίνουμε στο Κολωνάκι με τη Δανάη Παππά και μας απαντά σε 35 ερωτήσεις.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη μιλάει για την αγάπη της για τη μουσική από 4 χρονών, τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το θρυλικό τραγούδι «Με λένε Πόπη».

Πηγαίνουμε σε Drive-in Cinema. Όσα πρέπει να έχουμε μαζί μας για να απολαύσουμε μια τέλεια κινηματογραφική βραδιά κάτω από τα αστέρια.

DOT. : Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00 στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr