Κλείσιμο

DOT: Τι θα δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Φεβρουαρίου (trailer)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, καλεσμένη της εκπομπής είναι η Βάσω Λασκαράκη. Μιλά για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, το πρώτο ραντεβού, την αγωνία που είχε μέχρι να γνωρίσει τα παιδιά του, για το αν θα τον συμπαθήσει η κόρη της και φυσικά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έληξε ο πρώτος της γάμος. Δηλώνει ότι γνώριζε από τις πρώτες ημέρες που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα τι συνέβαινε με συγκεκριμένους ανθρώπους στον θεατρικό χώρο και για να προστατεύσει τον εαυτό της, αρνήθηκε δουλειές.

Η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, αναφέρεται στις καταγγελίες και στο ελληνικό #MeeToo ενώ ο Bo σχολιάζει το φετινό Survivor και σχηματίζει τη δική του dream team. Ποιούς θα έπαιρνε στην ομάδα του και ποιούς θα άφηνε εκτός; Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει το απόλυτο φαγητό του Σαββατοκύριακου: τηγανιά κοτόπουλου με μέλι.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, καλεσμένος είναι ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας. Μιλά για τον σύμβουλο γάμου που επισκέπτονται με τη γυναίκα του και τον παιδοψυχολόγο στον οποίον έχουν απευθυνθεί. Θυμάται τη λεκτική κακοποίηση που υπέστη από διάσημο σκηνοθέτη με αποτέλεσμα να φύγει από παράσταση, αλλά και τα όσα είχε ακούσει ως μαθητής του Θεάτρου Τέχνης για κάποια "ιερά τέρατα" του χώρου. Τέλος, μας μαθαίνει τι είναι το...φρυγαδέλι αλλά και χορευτικές κινήσεις για το ΤikTok.

Στη συνέχεια, η Πέμη Ζούνη θυμάται τις πιο ωραίες ιστορίες από την καριέρα της, ο Life Coach Παναγιώτης Φάσσας μιλά για το φαινόμενο της "κρυμμένης μοναξιάς" και η Μάγκυ Ταμπακάκη μαγειρεύει κόκορα κοκκινιστό με τραχανά.


DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Dot.