DOT: Τι θα δέιτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00, στον ΣΚΑΪ.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια.

Το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Σταμάτης Φασουλής μιλάει για τη μεγάλη πορεία του στο θέατρο, τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για το πώς ανακάλυψε τον Απόστολο Γκλέτσο. Ο σεξολόγος και ψυχίατρος Θάνος Ασκητής αναλύει γιατί οι Έλληνες σταμάτησαν να κάνουν σεξ κατά την περίοδο της καραντίνας.

Συζητάμε με τη life coach Μάρεα Λαουτάρη και την Κωνσταντίνα Μιχαήλ πώς μπορούμε να αποφύγουμε τις μικρές κακές συνήθειες που καταστρέφουν μια σχέση. Ο Γιάννης Αποστολάκης μπαίνει στην κουζίνα του dot. για να φτιάξει ζουμερά μπουτάκια κοτόπουλο με lime και βασιλικό. Η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για να αποκτήσεις την τέλεια καλοκαιρινή επιδερμίδα.

Την Κυριακή 17 Μαΐου, ο Δημήτρης Σταρόβας περιγράφει την καθημερινότητά του στο σπίτι τους τελευταίους μήνες και μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη του. Ακόμη, αποκαλύπτει τη σχέση του με τον τζόγο στο παρελθόν. Η Μαρία Αναστασοπούλου περιγράφει τη δική της εμπειρία στην καραντίνα και μιλάει για τη δημοσιογραφία κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Η Μαρία Ιωαννίδου κάνει flash back στην καριέρα της και διηγείται άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια των ελληνικών ταινιών.

Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει το πιο νόστιμο κέικ χωρίς καθόλου ζάχαρη. Ακόμη, γνωρίζουμε την πρωταθλήτρια ιππασίας Μόνικα Μαρτίνη.

DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00
στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!
 

Πηγή: skai.gr