DOT: Τι θα δείτε αυτό το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 12.50 (trailer)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, καλεσμένη του Dot. είναι η Νάντια Μπουλέ. Διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μιλάει για όλα. Πώς έμαθε ότι είναι έγκυος, πώς το διαχειρίστηκε στην αρχή και ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε; Αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση με τον σύντροφό της, μια σχέση που ξεκίνησε μετά από φιλία χρόνων. Η ομάδα της εκπομπής ανακαλύπτει πόσο έτοιμη είναι μέσα από ένα διασκεδαστικό baby shower και φυσικά δεν λείπουν οι… αδιάκριτες και αστείες ερωτήσεις. Της έχουν κάνει κακό photoshop σε περιοδικό και έχει έτοιμη playlist νανουρίσματος για να αποφύγει τα ξενύχτια;

Στη συνέχεια, ο Κρις Σταμούλης από το Survivor έρχεται στο Dot. Μιλά για τις κακουχίες και την πείνα, παραδέχεται πως έφαγε από τα σκουπίδια και αποκαλύπτει ότι θέλει απεγνωσμένα να ξαναφύγει για Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης με τη διατροφολόγο - διαιτολόγο Νάσια Πασχαλέρη ετοιμάζουν μπισκότα με cranberries και ξηρούς καρπούς.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη έρχεται με μια μεξικάνικη πρόταση και φτιάχνει tacos με γουακαμόλε και καρύδες.

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος, ο γεωπόνος που γνωρίσαμε από το Survivor, μας δείχνει έναν εύκολο τρόπο να μεταμορφώσουμε τη βεράντα σε κήπο με τη βοήθεια της Μαρίας Χολέβα.

Τέλος, δεν ξεχνάμε πως το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου είναι αφιερωμένο στη γη. Η ώρα της γης έφτασε και στις 20.30 δεν ξεχνάμε να σβήσουμε τα φώτα.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου, στην εκπομπή έρχεται ο Γιώργος Χρανιώτης και μιλάει για την πατρότητα που βιώνει εδώ και λίγους μήνες. Πώς είναι οι πρώτες στιγμές με τον γιο του; Αποκαλύπτει αν είχε φανταστεί τον εαυτό του μπαμπά και μιλάει για τη γνωριμία με τη γυναίκα του, Γεωργία Αβασκαντήρα. Σε μια βαθιά προσωπική συνέντευξη μιλά για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του και τη σχέση τους αλλά και πόσο άλλαξε τη ζωή του η συμμετοχή του στο Survivor.

Από το φετινό Survivor έρχεται ο Γιώργος Ταβλαδάκης και αποκαλύπτει τα πάντα. Νιώθει αδικημένος που έφυγε και πώς ήταν η εμπειρία του στο παιχνίδι; Αποκαλύπτει τη στρατηγική κάποιων παικτών, παραδέχεται πως η συμπεριφορά κάποιων άλλαξε με την έλευση των νέων μελών και μας λέει όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες. Τελικά, ποιους βλέπει ως φαβορί για τελικό;

Η Μαρία Χολέβα στην κουζίνα του Dot ετοιμάζει τηγανίτες βρώμης με τους μικρούς Μελέτη και Δημήτρη.

Τέλος, ο Δάκης θυμάται ιστορίες πίσω από αξέχαστα τραγούδια. Από το “Αυτό το καλοκαίρι”, το “Tu veux out u veux pas”, τη συνεργασία του με τις αδερφές Μπρόγιερ και πολλά άλλα.

DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Πηγή: skai.gr