DOT στον ΣΚΑΪ: Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής για το σαββατοκύριακο (pics+vid)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, μη χάσετε το Dot., το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 22 Μαΐου, καλεσμένη στο Dot. είναι η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που μιλάει για όλα: Tο πτυχίο από τη Θεολογική που άργησε 30 χρόνια και τους καθηγητές που ήταν μικρότεροί της, τα likes και τα σχόλια που δέχεται στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζει στα social media,  τη νιότη που είναι υπερεκτιμημένη και το βλέμμα των ανθρώπων που αλλάζει όταν μεγαλώνεις, τις παρενοχλήσεις που δέχονται οι γυναίκες και τα στερεότυπα που ήρθε ο καιρός να πάνε στο πυρ το εξώτερον και
το γυμνό εξώφυλλο στο Playboy και το επιχείρημα που χρησιμοποίησε για να πείσει τον πατέρα της να το κάνει.

Η εκπομπή συναντά τη Χριστίνα Μπόμπα σε backstage φωτογράφισης, η οποία μιλά πρώτη φορά για: Τη γέννα που περιμένει σε 1,5 μήνα, τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος κάθε πρωί λέει καλημέρα στις κόρες του και την βοηθά με  τα κορδόνια και τις κάλτσες επειδή δεν μπορεί να σκύψει, τη λίστα ονομάτων που έχουν κάνει, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, τις απίστευτες λιγούρες για γλυκά και τα 13 κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής, το γεγονός ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παρουσιάσει πρωινό στην τηλεόραση με τον Σάκη και  ό,τι είναι έτοιμη να κάνει μία μεγάλη παύση από τις δουλειές της προκειμένου να αφοσιωθεί στις κόρες της.

Ακόμη:

Η Μάγκυ Ταμπακάκη μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη ετοιμάζουν παστίτσιο – light edition.
Αποκτούμε εκπληκτική επιδερμίδα με ασκήσεις face yoga και αρωματοθεραπεία.
Τέλος, τα υγιεινά σνακ και οι συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουμε μετά την καραντίνα.

Την Κυριακή 23 Μαΐου, στον καναπέ του Dot. κάθεται ο Ιωάννης Μελισσανίδης, που μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα Ελλάδα και Αμερική, και: μιλά για πρώτη φορά για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε με τον πατέρα του λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή, εξηγεί ότι πέρα από το "Άλμα Μελισσανίδη" υπάρχει και το… "ανέκδοτο Μελισσανίδη", το οποίο και μας λέει, αναφέρεται στη συμπεριφορά των προπονητών σε αθλητές και τις καταγγελίες που έχουν υπάρξει στον χώρο του αθλητισμού, αλλά τονίζει και το κομμάτι της συνενοχής των γονιών σε κάποιες περιπτώσεις, εξηγεί πως ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο και συμβουλεύει τα νέα παιδιά ότι για να το κατακτήσουν πρέπει να σηκωθούν από τον καναπέ, αποκαλύπτει τις απίστευτες κρυψώνες που έβρισκε, προκειμένου να κρύβει από τον προπονητή του τα γλυκά. Πού είχε κρύψει μερέντα για να μπορεί να τρώει κρυφά όταν πεινούσε; Τέλος, αναφέρεται και στις τηλεοπτικές προτάσεις που του έγιναν.

Ακόμη:

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μπαίνει στην κουζίνα της Μάγκυ και ετοιμάζουν πίτα χωρίς φύλλο με κότατζ και ντοματίνια.
Η Μάρεα Λαουτάρη και η Σοφία Κουρτίδου μιλούν για αυτοπεποίθηση και πώς την κατακτάμε ενώ η Σοφία λέει το τραγούδι που έγραψε για την… κυτταρίτιδα.
Ξενάγηση σε τρία πάρκα της Αθήνας για καλοκαιρινές αποδράσεις.
Λειτουργική ρινοπλαστική με τον χειρουργό ΩΡΛ, Αθανάσιο Σκούρα, που χαρακτηρίζει τη ρινοπλαστική ως τη δυσκολότερη επέμβαση στο πρόσωπο.

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ.

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!


 

Πηγή: skai.gr