Κλείσιμο

DOT στον ΣΚΑΪ: Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα του DOT. αποχαιρετούν τη φετινή σεζόν αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρωτότυπα θέματα για το καλοκαίρι και τις διακοπές που έρχονται και οι καλύτερες στιγμές μερικών από τους 120 καλεσμένους που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή τη φετινή χρονιά, μας κρατούν την καλύτερη παρέα το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 12.50.

Το Σάββατο 26 Ιουνίου:
Ο Μελέτης Ηλίας
μιλά για τη βοήθεια που πήραν ο ίδιος και η σύζυγός του όταν απευθύνθηκαν σε σύμβουλο γάμου αλλά και για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο παιδοψυχολόγος στην ψυχολογία της κόρης του. Η Ζόζεφιν αναφέρεται στην απόφασή της να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη και θυμάται με συγκίνηση τη στιγμή που μπήκε στην κολυμπήθρα. Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αποκαλύπτει ότι οι ρόλοι του ζεν πρεμιέ τελείωσαν γι’ αυτόν στην ηλικία των 38 ετών, όταν για πρώτη φορά υποδύθηκε τον πατέρα σ’ ένα σίριαλ. Ο Χάρης Ρώμας θυμάται τον έρωτα για μια συμφοιτήτριά του που τον οδήγησε να κάνει τον πρώτο του γάμο αλλά και πώς ένιωσε όταν την συνάντησε στον δρόμο με τα παιδιά της, δεκαετίες μετά το διαζύγιό τους. Η Καίτη Φίνου, το sex symbol της δεκαετίας του ‘80, αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν της άρεσε το σώμα της και πως την εποχή που θριάμβευε η ίδια δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση. Τέλος, ο Χρήστος Πλαΐνης μιλά για τα παιδικά του χρόνια και δηλώνει πως αν για κάτι είναι περήφανος στη ζωή του, αυτό είναι η οικογένειά του.
Ακόμη, μαθαίνουμε ποιες είναι οι πιο trendy τάσεις στα νύχια το καλοκαίρι, μεθόδους να αντιμετωπίσουμε δραστικά την κυτταρίτιδα και τρόπους για να δείχνουμε δέκα χρόνια νεότεροι από τους κορυφαίους skin experts του κόσμου.
Τέλος, ετοιμάζουμε τροπική μους καρύδας.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου:
Η Χρύσα Ρώπα αποκαλύπτει πώς έφυγε από έναν γάμο παίρνοντας μαζί της μόνο το παιδί και τα βιβλία της, η Δανάη Μπάρκα θυμάται σπαρταριστές ιστορίες από τα παιδικά της χρόνια και χαρακτηρίζει την πρωινή τηλεοπτική ζώνη "αρένα" ενώ ο Μέμος Μπεγνής μιλά για το σίριαλ που γυρίζει στην Κύπρο και το πρώτο γκέι φιλί στην κυπριακή τηλεόραση. Ο Αντώνης Λουδάρος αναφέρεται σε δίαιτες, γλυκά, θερμίδες και εξηγεί ότι στην ντουλάπα του έχει όλα τα νούμερα ρούχων, καθώς κάθε σεζόν τον βρίσκει με διαφορετικά κιλά, η Μάρω Κοντού θυμάται τις σχέσεις της ζωής της και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που κάνει μια σχέση να διαλύεται ενώ ο Τρύφων Σαμαράς αποδεικνύει γιατί στη ζωή, όταν κυνηγάς αυτό που αγαπάς, κερδίζεις.
Τέλος, οι καλεσμένοι που πέρασαν όλη τη χρονιά από τον καναπέ του Dot. μας εύχονται καλό καλοκαίρι: κάποιος ενώ τρέχει να προλάβει το πλοίο, κάποιος ενώ περπατά στα γραφικά σοκάκια ενός νησιού και κάποιοι άλλοι, λίγο πριν βουτήξουν στη θάλασσα.

DOT.Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Πηγή: skai.gr