DOT στον ΣΚΑΪ: Mε Γρηγόρη Βαλτινό και Κατερίνα Βρανά trailer)

Το Σαββατοκύριακο, η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης υποδέχονται στο στολισμένο σκηνικό του Dot. τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Βρανά, μαγειρεύουν με τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον Απόστολο Ρουβά, συνομιλούν με τη Ράνια Θρασκιά και παίζουν με τον Ηλία Μουλά. Ακόμη, fashion, shopping, υγεία και ομορφιά στο Dot., το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 12.50, στον ΣΚΑΪ. 

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ο Γρηγόρης Βαλτινός μιλά για τα εμβόλια, τα social media, την «Ανατομία Ενός Εγκλήματος» που ήταν να επιστρέψει στην τηλεόραση, το ελληνικό #metoo, τη σχέση του με τη σύζυγό του και όσα τους κρατούν ακόμα μαζί μετά από τόσα χρόνια γάμου. 

«Ηair»: Συναντήσαμε τον πιο ροκ θίασο της Αθήνας και μας απάντησε σε αστείες ερωτήσεις. Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Ιάσωνας Μανδηλάς και πολλοί ακόμη ηθοποιοί αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής.
«40 και μόνη». Ε και; Η Ράνια Θρασκιά μας δίνει ιδέες για απαντήσεις στους κοινωνικά αδιάκριτους. 

Δείτε το trailer:

Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα με την πιο ντελικάτη συνταγή για το σαββατιάτικο τραπέζι. Φιλέτο σολομού με κρέμα τυριού και γλασαρισμένα λαχανικά. 
Παιδικό shopping: Πέντε tips για να ψωνίζουμε ακριβώς ό,τι πραγματικά χρειαζόμαστε.
O χειρουργός Χαράλαμπος Σπυρόπουλος εξηγεί ποια είναι η πιο ανώδυνη τεχνική για την αντιμετώπιση των κηλών. 

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, έρχεται στον καναπέ του dot. το "κατ’ επάγγελμα" πιο αστείο κορίτσι. Η Κατερίνα Βρανά περιγράφει όσα σουρεάλ συμβαίνουν στις πρόβες της παράστασης «Η Πιο Φάλτσα Σοπράνο που Πέρασε απ' τη Γη», θυμάται τους πρώην συντρόφους της, αλλά και αυτό που την οδήγησε λίγο πριν τον θάνατο το 2016. Τέλος, εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο παρότι οι μισοί γιατροί τής το απαγόρευαν.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Μίνως αφήνει την «Κουλούρα» και πιάνει τη «Γιρλάντα». Πρώτος γιορτινός καλεσμένος του, ο Ηλίας Μουλάς. 
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει το πιο αφράτο γλυκό που έχει γίνει το απόλυτο baking trend σε όλο τον κόσμο: Μπάμπκα με σοκολάτα και φουντούκι.
Fashion: Αντιγράφουμε τα celebrity looks των πιο διάσημων instagrammers. Chiara Ferragni, Hailey Bieber, Leandra Medine. 
Τέλος, η ενδοκρινολόγος - διαβητολόγος Oδύσσεια Κωνστάντουρα, συναντά τη Νάντια και μιλούν για τα συμπτώματα αλλά και την αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη, από τον οποίο πάσχουν 460εκ. άνθρωποι παγκοσμίως. 

DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη-Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50-στον ΣΚΑΪ

#dot
Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: DOT SkaitvGR