DOT στον ΣΚΑΪ: Εορταστικό επεισόδιο με Ελίνα Παπίλα & Γιώργο Καρτελιά (trailer)

Η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης υποδέχονται το πρωινό δίδυμο του “Breakfast@Star”, Ελίνα Παπίλα & Γιώργο Καρτελιά στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη.

Οι δύο νέοι παρουσιαστές είναι πράγματι τα παιδιά της διπλανής πόρτας και μιλούν για τα νούμερα τηλεθέασης, για όσα τους είπαν τα παιδιά τους όταν τους είδαν πρώτη φορά στην τηλεόραση, για έναν τσακωμό τους που κράτησε δυο χρόνια και για τα εύκολα και τα δύσκολα της νέας τους πραγματικότητας. 

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θυμάται από τις πρώτες της επεισοδιακές διακοπές μετά το σχολείο μέχρι το πρώτο extreme look που έκανε στα μαλλιά της και εμείς το είχαμε ξεχάσει τελείως.

Στην κουζίνα του dot μπαίνει η Νάντια με τη βοήθεια της Δρ. Αγγελικής Σπανού και ετοιμάζουν τρία πεντανόστιμα spread για τους vegeterian καλεσμένους μας, που θα συνοδεύσουν όμως και το finger food του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού.

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και η αγαπημένη ηθοποιός Νίκη Βακάλη, που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Μόλις Χθες», δίνει τις πιο ωραίες ιδέες για ταινίες στο σπίτι. 

Τέλος, τι θα κάνουμε στην στολισμένη Αθήνα τις επόμενες μέρες: σινεμά, θέατρο και όσα δεν πρέπει να χάσουμε στην πιο γιορτινή εκπομπή του dot.


DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 12.50 στον ΣΚΑΪ

#dot

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr
TAGS: DOT SkaitvGR