DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη: Καλεσμένοι οι Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Λαγούτης (pic+vid)

Το DOT. επιστρέφει μετά τις γιορτές και η Νάντια Μπουλέ με τον Μίνω Θεοχάρη έχουν ετοιμάσει τα καλύτερα θέματα για το Σαββατοκύριακο. Συζητούν τα πάντα με τον Πέτρο Λαγούτη και τον Γιάννη Μπέζο.

Μπαίνουν στην κουζίνα με τη Μάγκυ Ταμπακάκη, συμβουλεύονται τη Ράνια Θρασκιά, "παίζουν" με τον Θέμη Καραμουρατίδη, και μας δίνουν τις καλύτερες προτάσεις για θέατρο, σινεμά και βόλτες στη χειμωνιάτικη Αθήνα.

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ο Πέτρος Λαγούτης περιγράφει τη σπουδαία σχέση με τους γιους του και εξηγεί πώς χάρη σε αυτούς δεν κατέληξε σε ακραίες συμπεριφορές όταν ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Μιλά για την υπέροχη σχέση που έχει με τη Μυρτώ Αλικάκη και απορεί πως δυο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί τελικά γίνονται εχθροί, ενώ απαντά αν το «Έτερος Εγώ» θα πάει τελικά στο Netflix.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης έρχεται στην «Κουλούρα του Μίνου» και με τις ατάκες του μας πείθει πως εκτός από ταλέντο έχει και άφθονο χιούμορ.

Brownies με espresso και καραμέλα: η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει το πιο λαχταριστό γλυκό για τον απογευματινό καφέ μας. 

Τι θα κάνουμε στην Αθήνα τις επόμενες μέρες; Θέατρο, κινηματογράφος και μια παράσταση που θα έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία να δούμε.

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο Γιάννης Μπέζος είναι και πάλι αφοπλιστικά ειλικρινής. Δηλώνει πως κι εκείνος μπορεί να καταχράστηκε κάποια στιγμή τη θέση ισχύος που είχε στη δουλειά του κάνοντας ακρότητες, παραδέχεται τα λάθη που έχει κάνει με την κόρη του, ενώ εξηγεί γιατί επιλέγει να ζει σε ένα κλίμα χαράς, τη στιγμή που είναι της μόδας οι καλλιτέχνες να βρίσκονται σε απόγνωση. 

Πώς διατηρείται ο έρωτας όταν δύο σύντροφοι γίνουν γονείς; Η Ράνια Θρασκιά δίνει χρήσιμες συμβουλές. 

Η Madame Ginger μάς συστήνει τον σκύλο της, τον Μπιφτέκη και ετοιμάζει μια πανεύκολη σπιτική λιχουδιά για τα τετράποδα της οικογένειάς μας. 

Η Αλεξάνδρα Διονά ή αλλιώς “A Shiny Day” έχει έξι έξυπνους τρόπους να αντικαταστήσουμε την πλαστική μεμβράνη, μειώνοντας κι άλλο το αποτύπωμά μας στον πλανήτη.

Δείτε το τρέιλερ

DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50 στον ΣΚΑΪ

#dot γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr
TAGS: Dot. SkaitvGR