Κλείσιμο

Dot. με Survivors, Σαπουντζάκη, Αλιφέρη, Μοθωναίο και Πρίνου (pics+vid)

DOT., κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 8 Μαΐου, καλεσμένη της εκπομπής είναι η "βασίλισσα της νύχτας", Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία τραγουδά, χορεύει και μας συναρπάζει με την απίστευτη ιστορία της ζωής της. Ο πρώτος γάμος που κράτησε μόλις 3 μήνες, ο μεγάλος και αδιέξοδος έρωτας που την έκανε να φύγει στην Αμερική και η πρόταση της εταιρίας FOX που απέρριψε γιατί ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φάει μπαρμπουνάκι(!).  Ακόμη, ο Αριστοτέλης Ωνάσης και ο γιος του Αλέξανδρος, ο δεύτερος γάμος της που κράτησε 23 χρόνια και το πώς κατάφερε να αδυνατίσει ενώ στο ξεκίνημά της ήταν παχουλή.

Δείτε το trailer:

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γιαούρτι με κους κους.

Η συμβουλευτική ψυχολόγος Φρόσω Φωτεινάκη μιλά για όλα τα θετικά που άφησε η τηλεκπαίδευση στη ζωή μας.

Και ο Δημήτρης Μοθωναίος μας συστήνεται μέσα από ένα απολαυστικό παιχνίδι ερωτήσεων.

Την Κυριακή 9 Μαΐου, στον καναπέ του Dot. κάθεται η Μαρία Αλιφέρη. Μιλά για το πώς βγήκε η πιο viral τηλεοπτική φράση "Και σας αγαπώ" που άλλαξε τη ζωή της και θυμάται τα χρόνια της απόλυτης δόξας και το απότομο κόψιμό της από την τηλεόραση για πολιτικές σκοπιμότητες. Αποκαλύπτει την ηλικία της και δίνει μαθήματα ζωής μέσα από την στάση που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια ενώ τέλος εξηγεί γιατί ενώ την ερωτεύτηκαν πολλοί και πολύ, κανείς δεν την αγάπησε.

Η Ανθή Σαλαγκούδη με τη Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζουν σεμιφρέντο με πραλίνα και καραμέλα.

Ο Γιώργος Κοψιδάς σε μαθήματα ζωής και επιβίωσης μέσα από την ενότητα "Τσάμπα συμβουλές".

Και η γυναίκα που έκανε το όνομά της brand, Ρία Πρίνου, ανατρέχει στο πώς ξεκίνησε σπουδάζοντας στο Λονδίνο και μιλά για τη συμβολή του άντρα της στη ζωή και τις αποφάσεις της. Τέλος, εξηγεί πως το πιο σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου, πέρα από την οικογένεια, είναι να κάνει επάγγελμά του αυτό που αγαπά πραγματικά.

DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Πηγή: skai.gr