Dot. με Λεωνίδα Κακκούρη, Παύλο Γαλακτερό και Νικολέτα Μαυρίδη (vid+pics)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μας κρατούν κάθε Σάββατοκύριακο την καλύτερη παρέα με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 5 Ιουνίου, καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος αποκαλύπτει τί θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στις "Άγριες Μέλισσες" και εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα 18 του όταν έχασε και τον πατέρα και την αδερφή του. Τέλος, μιλά για την οικογένεια που δημιούργησε, που όπως λέει χαρακτηριστικά είναι... παρθεναγωγείο καθώς ο ίδιος. η σύζυγός του αλλά και η κόρη τους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου.

Ακόμη:

  • Η δερματολόγος Ντόλυ Φατσέα εξηγεί πώς πρέπει να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας το καλοκαίρι και τι να προσέχουμε κατά την έκθεσή μας στον ήλιο.
  • Ο pastrytect Δημήτρης Οικονομίδης μας ξεναγεί στον μαγικό κόσμο των γλυκών και των... θερμίδων.
  • H fashion editor της εκπομπής δείχνει πώς πρέπει να φοράμε την απόλυτη τάση του καλοκαιριού, που είναι το λινό.
  • Ο Θάνος Καλλίρης θυμάται απίστευτες ιστορίες πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου, στον καναπέ του Dot. θα κάτσουν ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη από το Survivor. Μιλούν για τη δυνατή σχέση που έχτισαν μέσα στο παιχνίδι, για όλα όσα έζησαν εκεί, για εκείνα που μετάνιωσαν αλλά και για τις πιο δύσκολες στιγμές τους. Τέλος, παίζουν το παιχνίδι FRIEND GOALS και μαθαίνουμε πόσο καλά γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Ακόμη:

  • Ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός μιλά για τις διάσημες πελάτισσές του, για τις τάσεις στα χτενίσματα και τα χρώματα στα μαλλιά και εξηγεί ποιο είναι το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι γυναίκες.
  • Η Μάρεα Λαουτάρη μιλά για την κρίση μέσης ηλικίας στον άντρα.
  • Η Ανθή Σαλαγκούδη προτείνει 5 τρόπους για να έχουμε λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα.

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ. Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Δείτε το trailer:

 

 

Πηγή: skai.gr