Dot. με Κρατερό Κατσούλη και Σπύρο Σταμούλη (trailer, pics)

Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ. Οι Κρατερός Κατσούλης, Σπύρος Σταμούλης, Γιώργος Βενιέρης, Γκίκας Ξενάκης, Αστέριος Κουστούδης, Leon Of Athens, Ράνια Θρασκιά, Μάγκυ Ταμπακάκη, Απόστολος Ρουβάς, έχουν κάτι ενδιαφέρον και όμορφο να μοιραστούν μαζί μας. Και το μοιράζονται στο DOT., το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 12.50 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για τις στιγμές στην εκπομπή που τον έκαναν να χάσει το χιούμορ του, για το σημείο εκείνο της ζωής του που έπρεπε να ξαναρχίσει από την αρχή, για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και για το backstage της πολυαναμενόμενης ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη». 

Ο Leon Of Athens, το next big thing της ελληνικής μουσικής, απαντά στις πιο ξεκαρδιστικές ερωτήσεις και θυμάται μεταξύ άλλων, το celebrity crash που είχε μικρός. 
Brunch στο σπίτι: αυθεντικές και γρήγορες ιταλικές αυγοφέτες με μοτσαρέλα από τη Μάγκυ Ταμπακάκη

H Ράνια Θρασκιά συναντά τη βιοχημικό Ζαχαρούλα Δρακοπούλου και προτείνουν απλούς τρόπους να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας αυτόν τον χειμώνα.

Δείτε το trailer:

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Σπύρος Σταμούλης, πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ «Μόλις Χθες», μιλά για όσα άλλαξαν στην καθημερινότητά του μετά τη δημοσιότητα που απέκτησε από τον ρόλο του Αλέξη Γραμματικού στις «Άγριες Μέλισσες», θυμάται στιγμές με τον πατέρα του και συγκινείται, ενώ εξηγεί γιατί ίσως είναι ένας ενοχλητικός γείτονας. 

Λίγο πριν από τον τελικό του Top Chef, οι τρεις κριτές Γιώργος Βενιέρης, Γκίκας Ξενάκης και Αστέριος Κουστούδης, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. Ποιος νιώθει πάντα τύψεις όταν κάνει μια κακή κριτική, ποιος είναι το πιο πειραχτήρι της παρέας και ποιος κάνει τα περισσότερα σαρδάμ;

Γιατί δεν πρέπει να ρωτάμε «εσείς παιδάκι πότε θα κάνετε»; Η Ράνια Θρασκιά προτείνει τις απαντήσεις που μπορούμε να δίνουμε σε μια τόσο αδιάκριτη ερώτηση. 

Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει, από τη Θεσσαλονίκη, φθινοπωρινό κέικ μήλου με crumble καρυδιού. 
 

DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50
στον ΣΚΑΪ

#dot
Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr
TAGS: Dot. SkaitvGR