Dot. με Φωτεινή Μπαξεβάνη και Αλέξη Παππά (vid+pisc)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 29 Μαΐου, καλεσμένη της εκπομπής είναι η αγαπημένη ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη. Θυμάται απίστευτες ιστορίες από την καριέρα της όπως τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που την παρακάλεσε και σχεδόν με το ζόρι πήγε να κάνει ένα γκεστ στη σειρά " Εγκλήματα" και ξαφνικά το γκεστ έγινε ρόλος που απογείωσε την καριέρα της. Μιλά για την αγάπη της και τη σχέση της με το Καστελόριζο, απαντά στο γιατί όλοι νομίζουν ότι είναι από τη Θεσσαλονίκη και εξηγεί τον ρόλο που έπαιξε σ’ αυτό ο Χρήστος Ιακώβου, ο προπονητής του Πύρρου Δήμα.

Ακόμη:

  • Ο Απόστολος Ρουβάς έρχεται στην κουζίνα του Dot. και ετοιμάζει κερκυραϊκό σοφρίτο με πουρέ πατάτας.
  • Η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται στο backstage φωτογράφισης του Παύλου Γαλακτερού και εμείς μαθαίνουμε όσα δεν γνωρίζαμε γι’ αυτόν.
  • Τέλος, ένα ελληνικό brand ταξιδεύει στον κόσμο. Ποιοι κρύβονται πίσω από τις τσάντες που κρατούν η Μπριζίτ Μακρόν αλλά και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα;

Την Κυριακή 30 Μαΐου, στον καναπέ του Dot. κάθεται ο Αλέξης Παππάς και… μοιράζει ρόλους στους παίκτες του Survivor. Ποιος θα ήταν "Ο εξολοθρευτής" και ποιος ο Τζόι από τα "Φιλαράκια"; Επίσης, αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος του κακός στο σινεμά, μιλάει για την καριέρα του στο μόντελινγκ αλλά και για τη γνωριμία του με την αγαπημένη του.

Ακόμη:

  • Η Βαλέρια Χοψονίδου μπαίνει στην κουζίνα της Μάγκυς Ταμπακάκη και ετοιμάζουν μοτσαρέλα γεμιστή με πλιγούρι.
  • Η δερματολόγος Ντόλυ Φατσέα εξηγεί πως να χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση το αντηλιακό μας για προστασία αλλά και για αντιγήρανση.
  • Ο pastry chef Δημήτρης Οικονομίδης μιλά για τα γλυκά του έρωτα, εξηγεί ποιος είναι ο βασιλιάς των γλυκών και με ποιο γλυκό γιορτάζεται ένας χωρισμός.
  • Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πιο απολαυστικό flashback της 45χρονης καριέρας του.

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ. Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Πηγή: skai.gr