Dot.: Καλεσμένοι ο Θάνος Λέκκας και ο Αλέκος Συσσοβίτης-Δείτε trailer

Ο Θάνος Λέκκας θυμάται την πιο άβολη στιγμή του πάνω στη σκηνή και ο Αλέκος Συσσοβίτης το γεύμα με τον David Bowie στο Παρίσι.

Ο Θάνος Μπίρκος παίζει στην «Κουλούρα του Μίνου» και η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράζεται τα μυστικά της. Ακόμη, Eurovision, μόδα, ομορφιά, μαγειρική, backstage ιστορίες και έξυπνες συμβουλές.

Δείτε το trailer:

Όλα όσα κάνουν την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη είναι στο DOT. αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 12.50, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 14 Μαΐου, ο Θάνος Λέκκας κάθεται στον καναπέ του dot. και, μεταξύ άλλων, μιλά για τις κοινωνικές ευαισθησίες του που δεν είναι και λίγες, θυμάται την πιο άβολη στιγμή του στη σκηνή και εξηγεί γιατί η απιστία δεν θα ήταν λόγος για να φύγει από μια σχέση. 
Eurovision: Όσα πρέπει να ξέρουμε για τον Mika, τον φετινό super star παρουσιαστή του διαγωνισμού που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μόνιμος κάτοικος... Παγκρατίου.
«Tα Καλύτερά μας Χρόνια»: Οι Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Οικονόμου, Ερρίκος Λίτσης, Γιάννης Δρακόπουλος, Νατάσα Ασίκη, Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σέρφας, Βαγγέλης Δαούσης και Εριφύλη Κιτζόγλου μοιράζονται τις καλύτερες backstage ιστορίες από τη σειρά. 
Μαγειρική: Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα του dot. και ετοιμάζει ένα super healthy cheesecake με φρούτα του δάσους που είναι έτοιμο σε 5 λεπτά.
Η Αλεξάνδρα Διονά ή αλλιώς A Shiny Day πιάνει ξανά τη ραπτομηχανή της και αυτή τη φορά δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε μοναδικές μαξιλαροθήκες για το μπαλκόνι μας.
Μόδα: Πώς θα φορέσουμε τα clogs μας αυτό το καλοκαίρι; Συνδυασμοί και fashion tips.
Eco: Έξυπνες συμβουλές για να μειώσουμε από τώρα το κόστος θέρμανσης για τον χειμώνα έως και 65%.

Την Κυριακή 15 Μαΐου, o Αλέκος Συσσοβίτης μιλάει για τα παιδικά του χρόνια που υποχρεωτικά τα ζούσε ως ενήλικας, για τη Μύκονο των 80’s και το γεύμα με τον David Bowie στο Παρίσι. Ακόμη, για τη νέα σειρά «στΟργή» του ΣΚΑΪ, στην οποία θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν, αλλά και την κατάμεστη Επίδαυρο στην οποία κατάφερε να παίξει «ο γιος ενός οικοδόμου», όπως λέει ο ίδιος.

Ο Θάνος Μπίρκος, από τον «Σασμό», έρχεται στην Κουλούρα του Μίνου .

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράζεται από το μυστικό της για να αντιμετωπίζει τους haters μέχρι το μυστικό της για την τέλεια selfie.

Μόδα: Το κίτρινο είναι το χρώμα του καλοκαιριού. Ποιος είναι όμως ο τόνος που μας ταιριάζει ανάλογα με την επιδερμίδα μας;

Mαγειρική: Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει φοκάτσια στο τηγάνι γεμιστή με cheddar, ντομάτα και βασιλικό… που είναι σκέτη απόλαυση.

Eco: Υπάρχουν πέντε συσκευές που καταναλώνουν πολλή ενέργεια. Πώς θα γλιτώσουμε από αυτές τον πλανήτη και την τσέπη μας;


DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

 

Πηγή: skai.gr