«Με τις υγείες σας»: Δημοτικός σύμβουλος σε Ισπανία έκανε ντους live σε τηλεδιάσκεψη (vid)

Αναμφισβήτητα το καθεστώς της τηλεργασίας ως απόρροια των μέτρων προστασίας για την πανδημία του κορωνοιού ευνόησαν εκατομμύρια εργαζόμενους στο να εκτελούν τα καθημερινά τους εργασιακά καθήκοντα από την άνεση του σπιτιού τους. 

Να ωστόσο που η πολύ άνεση μπορεί να οδηγήσει σε ευτράπελα καθώς δημοτικός σύμβουλος στην Ισπανία μετέδωσε το ντουζάκι του σε live μετάδοση την οποία παρακολούθησαν συνάδελφοι του που συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη.

Συγκεκριμένα, ο ισπανός αξιωματούχος Μπερνάρντο Μπουστίλο εμφανίστηκε γυμνός μπροστά από την κάμερα που κατέγραφε κανονικά την ώρα που οι συνάδελφοι του πραγματοποιούσαν μέσω Zoom βίντεο κλήση. Μη έχοντας καταλάβει ότι η κάμερα τον γράφει, πήρε το λαπτοπ μαζί του στο μπάνιο μπήκε στην ντουζιέρα, πλήθηκε και μετά από λίγο εμφανίστηκε ξανά γυμνός μπροστά από τους συναδέλφους του.

«Πες κάτι στον Μπέρνι. Πες του κάτι γρήγορα σε παρακαλώ. Δεν μπορεί να αποσυνδεθεί ή να κάνει κάτι;» ακούγεται να λέει στο βίντεο ένας από τους συναδέλφους του που επιχείρησε να σώσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου της Τορελαβέγκα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν για προβλήματα της περιοχής.

Μάλιστα, η τηλεδιάσκεψη μεταδιδόταν ζωντανά τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους δημότες.

Με τη συζήτηση να έχει κρατήσει περισσότερο απ' όσο υπολόγιζε , ο Μπερνάρντο Μπουστίγιο, εργαζόμενος με μερική απασχόληση στον δήμο, ανησύχησε πως δεν θα προλάβει να είναι συνεπής στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του κι έτσι, αποφάσισε να πάρει το laptop στο μπάνιο του σπιτιού του και να ελαχιστοποίησει την οθόνη, ώστε να μπορεί τουλάχιστον να ακούει όσα λέγονται.

Ωστόσο, μάλλον κάτι δεν έκανε σωστά και την ώρα που οι συνάδελφοί του συζητούσαν για το πώς θα καθαρίσουν ένα τοπικό ποτάμι, η εικόνα του μέσα στο ντους εμφανίστηκε στην κάτω αριστερή πλευρά της κεντρικής οθόνης.

Ο Ισπανός αξιωματούχος που αργότερα ανέφερε πως εσφαλμένα θεώρησε πως είχε απενεργοποιήσει την κάμερα, δήλωσε ότι προτίθεται να υποβάλλει την παραίτησή του, εκφράζοντας τη λύπη του για το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να ενοχλήθηκε από τις εικόνες. 

Τόσε ωστόσο, πως λόγω του επαγγέλματός του (προπονητής κολύμβησης) έχει περάσει τη μισή ζωή του ημίγυμνος και ποτέ δεν ντρεπόταν το γυμνό, είτε πρόκειται για κάποιον άλλονείτε για εκείνον.

Πηγή: skai.gr