Δε βάζει… Νέρο στο κρασί της η Βανέσα Ρεντγκρέιβ: Εκτός φιλμ του άντρα της Φράνκο Νέρο λόγω Κέβι Σπέισι

Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ δε βάζει… Νέρο στο κρασί της όταν έχει να κάνει με τον Κέβιν Σπέισι. Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο Σπέισι θα επανεμφανιστεί για πρώτη φορά σε ταινία του συζύγου της Φράνκο Νέρο, μετά την αποκαθήλωσή του στο Χόλιγουντ το 2017, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλές καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο Σπέισι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «L'uomo Che Disegno Dio» (O άνθρωπος που σχεδίασε το Θεό) του Ιταλού σκηνοθέτη και ηθοποιού. 

Τα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η σύζυγος του Βανέσα Ρεντγκρέιβ θα είχε ρόλο στην ταινία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κέβιν συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου», δήλωσε ο Νέρο στο ABC News. «Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ταινία»

Ωστόσο, η Βανέσα Ρεντγκρέιβ δήλωσε ότι δεν θα έχει καμία συμμετοχή στην ταινία.

Το όνομα της Βανέσα Ρεντγκρέιβ συμπεριλαμβάνεται σε πρόσφατα άρθρα σχετικά με τη διανομή της επερχόμενης ταινίας, αναφέρεται σε δήλωση που δημοσιεύτηκε από το Variety. «Ενώ υπήρξαν συζητήσεις σχετικά με την πιθανότητα να συμμετάσχει στο καστ, δεν θα εμφανιστεί στην ταινία» αναφέρουν στη δήλωση οι εκπρόσωποι της 80χρονης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.

Ο Λούις Νέρο, παραγωγός της ταινίας επιβεβαίωσε στο Variety ότι ο Σπέισι θα εμφανιστεί «σε μικρό ρόλο ως αστυνομικός ντετέκτιβ» και ότι ο Φράνκο Νέρο θα είναι ο πρωταγωνιστής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ