Bombshell: Το τρέιλερ της ταινίας για το σκάνδαλο που τάραξε το κανάλι Fox (Video)

Ένα από τα πιο αναμενόμενα δράματα της σεζόν είναι η ταινία «Bombshell» που περιγράφει την υπόθεση με τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που οδήγησαν στην παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox, Ρότζερ Άιλς.

Η Σαρλίζ Θέρον υποδύεται την παρουσιάστρια Μέγκιν Κέλι και η Νικόλ Κίντμαν την Γκρέτσεν Κάρλσον, οι οποίες κατηγόρησαν τον Άιλς για σεξουαλική παρενόχληση.  Η Γκρέτσεν Κάρλσον κατέθεσε μήνυση εναντίον του με την κατηγορία ότι απολύθηκε επειδή δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές προτάσεις του. Η Μάργκοτ Ρόμπι υποδύεται μία φιλόδοξη νεαρή παραγωγό του καναλιού. 

Η Θέρον που είναι σχεδόν αγνώριστη στην ταινία είπε για τον ρόλο της στην ταινία: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να ακολουθήσουμε έναν δρόμο της μεγαλύτερης αλήθειας όποια κι αν είναι και να μείνουμε σε αυτό τον δρόμο. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ούτε προσπαθήσαμε να την κάνουμε συμπαθή ή να προσπαθήσουμε και να πείσουμε τους ανθρώπους να τους αρέσει ή να σκαφτούν ότι ήταν ηρωίδα ή καλός άνθρωπος. Είπαμε την αλήθεια γι’ αυτή την ιστορία. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να παίζω ηρωίδες».

Πηγή: skai.gr