Κλείσιμο

«Big Brother Live»: Ημιτελικός με διπλή αποχώρηση (trailer)

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη ανατροπές, αμφισβητήσεις και συζητήσεις έφτασε η ώρα για τον ημιτελικό του Big Brother στο αποψινό live με τον Χάρη Βαρθακούρη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. 

Την εβδομάδα που μας πέρασε, μέσα από τις δοκιμασίες που έβαλε ο Μεγάλος Αδελφός, δύο παίκτες κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτοί οι παίκτες είναι ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Όλοι οι υπόλοιποι συγκάτοικοι είναι πλέον στη διάθεση του κοινού το οποίο θα αποφασίσει ποιοι είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν στον τελικό. 

Στο αποψινό, ανατρεπτικό live του Big Brother στις 21.00 στον ΣΚΑΪ αποχωρούν όχι ένας αλλά δύο παίκτες! Ποιοι θα είναι αυτοί; Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Πυργίδης, Θέμης Κανέλλος, Σοφία Δανέζη και Χρήστος Βαρουξής βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τελικό.  

Δείτε το τρέιλερ

Η ψηφοφορία του κοινού συνεχίζεται και η κάθε ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά! Η διπλή αποχώρηση δεν είναι η μόνη έκπληξη του Big Brother για τη βραδιά του ημιτελικού. Ο Jay, η Βασιλική, ο Νικόλας και η Χριστίνα θέτουν τις δικές τους ερωτήσεις στους παίκτες. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό δίνει τη δική του διεισδυτική ματιά στα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους παίκτες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. 

Όλες οι απαντήσεις αλλά και οι πιο σημαντικές αποκαλύψεις από το σπίτι του Big Brother στο αποψινό live στις 21.00 με οικοδεσπότη τον Χάρη Βαρθακούρη και τον σχολιασμό του Ανδρέα Μικρούτσικου. Κοντά τους η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου. 

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality από Δευτέρα – Πέμπτη στις 23.00 και τις Παρασκευές το live show  στις 21.00.

BIG BROTHER: Αληθινοί άνθρωποι - Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Facebook: https://www.facebook.com/GRBigBrother/

Instagram: https://www.instagram.com/grbigbrother/

Twitter: https://twitter.com/grbigbrother

 

Πηγή: skai.gr