Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Λεονάρντο ντα Βίντσι (φωτό)

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Aidan Turner επιλέχθηκε για έναν σπουδαίο τηλεοπτικό ρόλο. Υποδύεται τον Leonardo da Vinci στην επερχόμενη διεθνή δραματική σειρά "Leonardo".

Η σειρά σε σενάριο του Stephen Thompson και του Frank Spotnitz ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή, αφηγείται την ιστορία του διάσημου καλλιτέχνη, μηχανικού και εφευρέτη. Θα διαδραματίζεται τον 15ο και 16ο αιώνα την εποχή που έζησε ο Leonardo da Vinci με στόχο να αποκαλύψει άγνωστες ιστορίες για την ιδιοφυία της Αναγέννησης.
 
"Είναι πρόκληση και τιμή που δραματοποιώ τη ζωή ενός από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους. Ο Leonardo da Vinci συνεχώς εκπλήσσει και παρά τη φήμη του παραμένει ένα αίνιγμα 500 χρόνια μετά τον θάνατό του" δήλωσε ο Φρανκ Σπότνιτζ στο Deadline. "Ανακαλύψαμε ελάχιστα γνωστά στοιχεία για τη ζωή του Leonardo και τα ενώσαμε σε ένα παζλ που επιχειρεί να αποκαλύψει τον άνθρωπο πίσω από την ιδιοφυία" προσέθεσε.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AidanTurner #Actor #BeingHuman #DesperateRomantics #TheHobbit #Poldark #AndThenThereWereNone

A post shared by Aidan Turner (@_aidanturner) on

Μετά από τρίμηνη διακοπή των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού η παραγωγή της σειράς "Leonardo" άρχισε ξανά στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου. Πρόκειται για μία από τις πρώτες μεγάλες παραγωγές που γυρίζονται στην εποχή της COVID-19 και έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλεια του καστ και του συνεργείου. Η προσαρμογή στη "νέα κανονικότητα" ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα για την παραγωγή, στην οποία συμμετέχουν 3.000 τεχνικοί και ηθοποιοί.
 
H σειρά οκτώ επεισοδίων γυρίζεται σε πάνω από 50 τοποθεσίες με τήρηση των κανόνων κοινωνικής απόστασης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AidanTurner #Actor #BeingHuman #DesperateRomantics #TheHobbit #Poldark #AndThenThereWereNone

A post shared by Aidan Turner (@_aidanturner) on

Πηγή: Must