Κλείσιμο

Survivor- Αποχώρηση: Γιατί ο Κοψιδας ζήτησε να αντιμετωπίσει Ντάφυ και Μαριάνθη (vids)

Στο επεισόδιο του SURVIVOR της Τρίτης, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είδαμε τον τσακωμό Παππά με Μπόγδανο, τη ζαλάδα του Κοψιδά, τον «αγιασμό» του Τριαντάφυλλου και ένα δυνατό ντέρμπι στον στίβο μάχης για την 2η ασυλία.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση από τη κόκκινη ομάδα είναι οι Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Γιώργος Κοψιδάς.

Ίντριγκες έχει δημιουργήσει η απόφαση του Γιώργου Κόρομι να μην δώσουν από τα ψάρια που ψάρεψε στον Τριαντάφυλλό, με τον Αλέξη Παππά να είναι εκνευρισμένος με την απόφαση αυτή και να συζητάει με τους μπλε για το θέμα. Η Μαριλένα Ρουμελιώτη επέρριψε ευθύνες και στον Γιώργο Κοψιδά.

Στην παραλία των κόκκινων ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στην ψηφοφορία και την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση, αλλά και στην αντίδραση των συμπαικτών του με τον αγιασμό. Ο Γιώργος Κόρομι θεωρεί πως ο τραγουδιστής τα κάνει όλα αυτά για να κερδίσει τις εντυπώσεις και ο Γιώργος Ασημακόπουλος συνέχισε να αμφισβητεί ότι ήταν αγιασμός.

 

Στον στίβο μάχης κατά την διάρκεια των «ματσαρισμάτων» ο Γιώργος Κοψιδάς ένιωσε ζαλάδα. Οι «Μπλε» άρχισαν να ειρωνεύονται με μπροστάρη τον Αλέξη Παππά και αυτό δεν άρεσε ουτε στον αρχηγό των κόκκινων, αλλά ούτε στον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος τα «πήρε» και άρχισενα φωνάζει. 

 

 

Το αγώνισμα είχε κολύμπι και βολές α-λα μπάσκετ. Ο Ηλίας Μπόγδανος ισοφάρισε για τους «Κ΄κκινους» σε 9-9. Στο flag race ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος αναμετρήθηκαν με τους Σάκη Κατσούλη και Αλέξη Παππά. Ο ηθοποιός πέτυχε τις βολές γρηγορότερα από τον τραγουδιστή και χάρισε τη νίκη με 10-9 στους μπλε και την 2η ασυλία. Ο Ηλίας Μπόγδανος που έχασε τις βολές στο τέλος έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

 

Στο Συμβούλιο του νησιού, μετά τη χθεσινή υποψηφιότητα του Τριαντάφφυλου, οι «Κόκκινοι» έπρεπε να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους με την Νικολέτα Μαυρίδη να είναι εκείνη που θα υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι τα έβαλαν με τον Αλέξη Παππά για τις ίντριγκες που προκαλεί, με τον ηθοποιό να παίρνει θέση, λέγοντας «εμένα χαρά μου είναι να ασχολούνται μαζί μου γιατί μου κάνουν διαφήμιση»

 

 

Μετά τον Τριαντάφυλλο οι «Κόκκινοι» ψήφισαν την Μαριάνθη Κάσδαγλή με την ΝικολέταςΜαυρίδη να αποφασίζει να βγάλει στον... τάκο τον αρχηγό της ομάδας της Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε απο την κάτοχο της ατομικής ασυλίας να τον προτείνει προς αποχώρηση.

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor