Αυτό είναι το νέο trend: Μάσκα με αποτύπωμα προσώπου - Δείτε πως φτιάχνονται (Vid)

Ένα φωτογραφικό στούντιο στην τοποθεσία Pallavaram της Chennai βρήκε έναν καινοτόμο τρόπο να μετατρέψει τη μάσκα προσώπου σε ένα πρωτότυπο και εξατομικευμένο προϊόν. 

 

 

Ο Anto Amalraj, ιδιοκτήτης του STM studio, δημιουργεί μάσκες με εκτύπωση την φωτογραφία του ατόμου που την φοράει, από τη μύτη προς τα κάτω. «Όταν ξεκινήσαμε αρχικά διστάσαμε, σκεφτόμαστε πώς θα το αποδεχτούν οι άνθρωποι. Όταν έρθει κάποια νέα καινοτομία, οι άνθρωποι δεν την δέχονται αμέσως», δήλωσε ο Amalraj, προσθέτοντας ότι οι πελάτες ένιωθαν "ντροπαλοί" φορώντας τις μάσκες τους αρχικά. 

Ο ιδιοκτήτης του στούντιο είπε ότι η ιδέα έγινε γρήγορα επιτυχία και την μοιράστηκε με άλλα στούντιο. «Τώρα όλοι προσπαθούν και ξεκινούν αυτήν την ιδέα, έτσι θα γίνει μια τάση τώρα», είπε. 

Ένας πελάτης, ο Mathi, είχε τραβήξει την φωτογραφία του στο στούντιο, η οποίαστη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ως εκτύπωση σε μάσκα προσώπου. Ήταν αρκετά χαρούμενος για το αποτέλεσμα, το οποίο είπε ότι θα τον βοηθήσει ώστε να το αναγνωρίσει ο φίλος του. «Αυτό θα είναι το νέο φυσιολογικό τώρα», είπε. Οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από βαμβακερό πανί και μπορούν να πλυθούν, επιτρέποντας στο άτομο να την φορέσει πολλές φορές. 

Πηγή: ruptly.tv