Αυτό είναι το νέο reality show του Netflix: Ποιοι θα συμμετέχουν

Tο Netflix ανακοίνωσε ότι στις 29 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το «Next in Fashion» με τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές και σχεδιαστές μόδας, Αλέξα Τσανγκ και Ταν Φρανς.

Το νέο reality show με επίκεντρο τη μόδα, όπως γνωστοποίησε και η Αλέξα Τσανγκ από τον λογαριασμό της στο Instagram θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 29 Ιανουαρίου.

Στο reality show τύπου «Project Runway» ή «Amazon's Making the Cut» θα διαγωνίζονται αναδυόμενοι σχεδιαστές μόδας απ’ όλο τον κόσμο και θα διεκδικούν το βραβείο ύψους 250.000 δολαρίων και την ευκαιρία να πουληθεί η συλλογή τους στο Net-A-Porter.

Στην κριτική επιτροπή θα συμμετέχουν βετεράνοι της βιομηχανίας, όπως η Έβα Τσεν, διευθύντρια συνεργασιών μόδας του Instagram, η στυλίστρια του Χόλιγουντ Ελίζαμπεθ Στιούαρτ και η διευθύντρια πωλήσεων του Net-a-Porter, Ελίζαμπεθ βον ντερ Γκολτζ.

Στο «Next in Fashion» θα φιλοξενηθούν διάσημοι σχεδιαστές μόδες, όπως οι Prabal Gurung, Christopher Kane, Philip Lim και Monique Lhuillier, ως προσκεκλημένα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: Netflix