Αυτά είναι τα μωρά διάσημων προσωπικοτήτων που περιμένουμε μέσα στο 2019

Δεν έχουν γεννηθεί ακόμα, αλλά κάποια προορίζονται να γίνουν διάσημες προσωπικότητες που θα προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως οι γονείς τους.

Είναι τα 10 μωρά βασιλικών οικογενειών και προσωπικοτήτων του χώρου του θεάματος, της μόδας, της μουσικής βιομηχανίας και του αθλητισμού που θα έρθουν στον κόσμο το 2019.

Πρίγκιπας Χάρι και Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ

Το πιο διάσημο είναι σίγουρα το νέο μωρό του βασιλικού οίκου Βρετανίας, του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ που αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη του επόμενου έτους. Η πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς "Suits" είναι ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ρίτσαρντ Γκιρ και Αλεχάντρα Σίλβα

Στα 69 του χρόνια ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκρι θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. Η τρίτη σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα, 34 έτη νεότερη από εκείνον, έχει ήδη έναν γιο 5 ετών τον Αλμπέρτο, καρπό της προηγούμενης σχέσης της με τον Γκόβιντ Φρίντλαντ, Αμερικανό επιχειρηματία. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει επίσης έναν γιο, τον 18χρονο Χόμερ-Τζέιμς από τον γάμο του με την ηθοποιό Κάρεϊ Λόουελ.

Σόφι Χάντερ και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Το τρίτο παιδί τους αναμένουν το 2019 η Βρετανίδα σκηνοθέτης, Σόφι Χάντερ και ο συμπατριώτης της ηθοποιός, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Είναι το τρίτο παιδί του ζευγαριού που υποδέχθηκε πριν από ένα χρόνο τον Χολ Όντεν και τον Κρίστοφερ που γεννήθηκε το 2015.

Κάρι Άντεργουντ και Μάικ Φίσερ

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι, Κάρι Άντεργουντ και ο Καναδός πρωταθλητής του χόκεϊ επί πάγου, σύζυγός της, σύντομα θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη τριών ετών.

Τζέιμι Ντόρναν και Αμέλια Γουόρνερ

Το πέμπτο ζευγάρι που αναμένει μωρό εντός του 2019 είναι ο Βορειοϊρλανδός ηθοποιός, Τζέιμι Ντόρναν και η Βρετανίδα σύζυγός του ηθοποιός, Αμέλια Γουόρνερ. Οι δύο τους έχουν ήδη δύο κόρες, πέντε και δύο ετών. Τον επόμενο χρόνο θα καλωσορίσουν το τρίτο τους παιδί.

Τομ Χάρντι και Σάρλοτ Ράιλι

Οι Βρετανοί ηθοποιοί, Τομ Χάρντι και Σάρλοτ Ράιλι παντρεύτηκαν το 2014 και ανακοίνωσαν τον Ιούλιο ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Είναι ήδη γονείς ενός παιδιού που γεννήθηκε το 2015. Ο ηθοποιός του «Venom» είναι επίσης ο πατέρας του μικρού Λούις, 5 ετών, που γεννήθηκε από την προηγούμενη σχέση του με την Ρέιτσελ Σπιντ.

Αντουάν Γκριεζμάν και Έρικα Τσοπερένα

Στη Γαλλία περιμένουν όλοι τον δεύτερο γιο του παγκόσμιου πρωταθλητή ποδοσφαίρου, Αντουάν Γκριεζμάν και της συζύγου του, Έρικα Τσοπερένα. Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη δύο ετών, τη Μία και τον περασμένο Οκτώβριο ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένουν: «Θα είναι αγόρι» έγραψε η Έρικα Τσοπερένα στο Instagram.

Έιμι Σούμερ και Κρις Φίσερ

Η κωμικός Έιμι Σούμερ και ο διάσημος σεφ, Κρις Φίσερ συναντήθηκαν τον Νοέμβριο του 2017, παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο και το επόμενο έτος θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.
Τζέσικα Σίμπσον και Έρικ Τζόνσον

Η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον και ο πρώην πρωταθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου Έρικ Τζόνσον θα έχουν χαρμόσυνα νέα το 2019. Οι δύο έχουν ήδη δύο παιδιά, τον Μάξγουελ Ντριου 6 ετών και τον Έις Νιουτ 5 ετών Το επόμενο έτος θα γεννηθεί το τρίτο τους παιδί: «Θα μας κάνει μια οικογένεια πέντε μελών» έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Λίλι Άλντριτζ και Κάλεμπ Φόλογουιλ

Η Αμερικανίδα supermodel, Λίλι Άλντριτζ και Κάλεμπ Φόλογουιλ, frontman των Kings of Leon παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν ήδη μία 6χρονη κόρη, τη Ντίξι Περλ. Το δεύτερο παιδί τους θα γεννηθεί το 2019, όπως γνωστοποίησε το κορυφαίο μοντέλο στο Instagram με μια φωτογραφία συνοδευόμενη από τη λέξη: «Έκπληξη».