Αυτα είναι τα δώρα που θα λάβουν οι υποψήφιοι στα φετινά Oscar

Μία ανάσα πριν την υπέρλαμπρη απονομή των βραβείων Οscar, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 26 Απριλίου, όλοι ανυπομονούν για τα φετινά βραβεία, καθώς και τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των stars του Hollywood.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα παραλάβει ο καθένας το δικό του gift bag με διάφορα δωράκια από την παραγωγή των βραβείων.

Φέτος, έχουν επιλεχθεί προϊόντα που παράγονται από εταιρείες με επικεφαλής γυναίκες ή άτομα που ανήκουν σε μειονότητες, ενώ κάποια σχετίζονται με το πιο επίκαιρο θέμα της εποχής μας, την πανδημία.

Έτσι, στην τεράστια λίστα με αντικείμενα αλλά και υπηρεσίες που θα προσφερθούν στους star περιλαμβάνονται πολυτελείς μάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό, βιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, συμπληρώματα διατροφής, συνεδρίες βελονισμού, κεριά με αιθέρια έλαια, προπονήσεις με τον διάσημο personal trainer Alexis Seletzky, λιποαναρρόφηση, μια συσκευή καταγραφής της ποιότητας ύπνου και τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με σπα Golden Door στην California (αξίας 12.000 δολαρίων).

Επιπλέον, υπάρχουν κάποια δώρα που θα λατρέψουν οι παρευρισκόμενοι που αγαπούν τα ζώα, όπως ένα σφυρί έκτακτης ανάγκης, ειδικά σχεδιασμένο για να σπάσουν τα παράθυρα αυτοκινήτου αν δουν ένα σκυλάκι κλεισμένο μέσα που κινδυνεύει (δωρεά από την PETA) και ένα fitness tracker για κατοικίδια.

Αλλά και οι λάτρεις της γαστρονομίας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού υπάρχουν και gourmet απολαύσεις μέσα στο gift bag, όπως το βιβλίο μαγειρικής Don’t Cookbook, εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού αλλά και αλκοολούχα ποτά όπως η συλλεκτική τεκίλα Antigua Cruz Anejo Cristalino tequila, ένα ουίσκι και δύο μπουκάλια βότκα με φύλλα χρυσού.

Τέλος, το πακέτο δώρων περιλαμβάνει ακόμα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, δωρεάν εργασίες ανακαίνισης σπιτιού, τρεις διανυκτερεύσεις σε ένα boutique hotel στη Σουηδία, κάλτσες, ένα φούτερ και τρία ζευγάρια παπούτσια. Το πιο ιδιαίτερο δώρο όμως είναι ένα ψηφιακό έργο τέχνης, το οποίο θα δημοπρατηθεί και τα κέρδη θα διατεθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει ο κάθε υποψήφιος. Η απόδειξη ότι στα Όσκαρ δεν υπάρχουν πραγματικά χαμένοι.

 

Πηγή: Must