Κλείσιμο

Τι φέρνει για κάθε ζώδιο η νέα Σελήνη στους Διδύμους;

Μια περίοδος ενεργοποίησης, δημιουργίας και επίτευξης στόχων. Νέες περιπέτειες, projects και δραστηριότητες. Ενέργεια και ενθουσιασμός. Αυτό σημαίνει Νέα Σελήνη.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι μια εξαιρετική αφορμή για να βάλεις σε εφαρμογή αποφάσεις ή στόχους που σχετίζονται με τους τομείς όπως η επικοινωνία, οι κοινωνικές συναναστροφές και η επαφή με φίλους, οικογένεια, επαγγελματικά δικτύωση, αναζήτηση νέων τόπων και δραστηριοτήτων, νέα χόμπι ή τρόπος ζωής, ταξίδια και γενικά ό,τι καινούργιο θέλεις να ξεκινήσεις.

Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

Κριός: Δείξε στους φίλους την εκτίμηση σου
Φέρτε πιο κοντά στους πιο στενούς φίλους, κάνετε μαζί κάτι που θα σας θυμίσει γιατί είστε τόσο καλοί φίλοι. Απολαύστε τον δεσμό σας, γιορτάστε, διασκεδάστε.

Αυτή τη Νέα Σελήνη μπορείτε να κάνετε αυτές τις συνδέσεις ακόμα πιο βαθιές και πιο δυνατές. Εστιάστε στην αγάπη και στη ζεστασιά που νιώθετε όταν είστε με αυτούς τους ανθρώπους.

Αν είσαι σε σχέση επικεντρώσου και σε αυτό τον δεσμό. Μήπως ήρθε η ώρα για ένα ωραίο Σαββατοκύριακο;

Ταύρος: Προχώρησε παρακάτω
Ώρα για πάρτι! Είναι η στιγμή να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείς, χωρίς δισταγμό.

Στην πραγματικότητα, αν σου προσφερθεί οτιδήποτε στον τομέα της κοινωνικοποίησης, των ταξιδιών, της επικοινωνίας ή της εκπαίδευσης αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να πεις ναι.

Διεύρυνε τους ορίζοντές σου με ό,τι βρεθεί αυθόρμητα μπροστά σου και ακολούθησε το: Λιγότερος προγραμματισμός, περισσότερη ζωή!

Δίδυμοι: Άφησε πίσω σου μια περιοριστική συνήθεια 
Αυτή η Νέα Σελήνη σε παρακολουθεί να βασανίζεσαι από μία πεποίθηση ή συνήθεια, η οποία πραγματικά σε περιορίζει.

Εξέτασε το στυλ επικοινωνίας σου με τους άλλους, πού και πώς κοινωνικοποιείσαι, τις συνήθειες σου και τις πηγές που χρησιμοποιείς καθημερινά για να ενημερώνεσαι και να εκπαιδεύεσαι.

Τι μπορεί να είναι ξεπερασμένο; Τι μπορεί να ταίριαζε σε μια παλιά εκδοχή σου, αλλά δεν είναι κατάλληλο για το μέλλον; Εντόπισέ το και άλλαξέ το.

Καρκίνος: Προετοιμάσου για μια κλήση αφύπνισης 
H Νέα Σελήνη αναζωογονεί τις φιλοδοξίες και την ενέργειά σου.

Αντιλαμβάνεσαι ότι πολλά από αυτά που κάνεις δεν είναι αποκλειστικά για σένα, είναι για να ικανοποιήσεις τους άλλους.

Συντονίσου με αυτό που σου αρέσει να κάνεις και, απλά, να κάνε το. Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι εαυτοί είναι πιασμένοι. Κάνε αυτό που σου ταιριάζει και μόνος σου.

Λέων: Ώρα για αλλαγή, Λέων
Η εγκράτεια σου δείχνει μια πραγματική, βαθιά και διαρκή αλλαγή στην προοπτική, τη νοοτροπία, τις επιθυμίες και τις προτεραιότητές σου. Πρέπει να ελέγξεις τον ελεύθερο χρόνο σου και με τι τον ξοδεύεις. Αναρωτήσου αν συνεχίζουν να σου αρέσουν όσα κάνεις, γιατί σε περιμένουν νέα πράγματα.

Άλλαξε τις συνήθειες σας ώστε να ταιριάζουν με τον νέο εαυτό σου. Τα πράγματα έχουν αλλάξει κι εσύ πρέπει να προσαρμόστείς.

Παρθένος: Ήρθε η ώρα να κάνεις την άβολη συζήτηση – την έχεις αναβάλει αρκετά 
Ήρθε η ώρα να το κάνεις και να το βγάλεις από μέσα σου.

Σχεδίασε τι θα πεις, δημιούργησε ένα σενάριο, εξασκήσου. Μείνε ήρεμος και να είσαι συμπονετικός σε όποια αντίδραση. Άφησέ τον να μιλήσει. Κάνε ένα διάλειμμα. Πάρε τον χρόνο σου κι  συναντηθείτε ξανά όταν είστε και οι δύο ψύχραιμοι.

Ζυγός: Έτοιμη για περιπέτεια 
Πανέτοιμη να ξεφύγεις από όλα και να ξεκινήσεις τα ταξίδια. Λατρεύεις το σπίτι σου αλλά είσαι από τη φύση σου εξερευνητής και ταξιδιώτης. Απολαμβάνεις άλλους πολιτισμούς, κουζίνες, τον ήλιο.

Για σένα τα ταξίδια δημιουργούν αναμνήσεις. Και οι αναμνήσεις μας βοηθούν στα δύσκολα.

Σκορπιός: Κάνε μία ευχή
Μπορεί να είναι κάτι που χρειάζεται λίγο χρόνο για να πραγματοποιηθεί – ίσως ακόμη αρκετούς μήνες, αλλά δεν πειράζει.

Όσο πιο ψηλά στοχεύεις, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα, επομένως μην μένεις πίσω.

Τοξότης: Η δημιουργικότητα ρέει
Η δημιουργικότητα σχετίζεται με τα θέματα της αγάπης, της οικογένειας, της φύσης και του σπιτιού.

Ίσως έχεις τη διάθεση να μετακομίσεις ή να φτιάξεις τον χώρο σου με ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Ίσως η τέχνη της φωτογραφίας σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και μαθαίνεις πώς να τραβάς  πορτρέτα των αγαπημένων σου ή αστικά τοπία. Ίσως έχεις εμπνευστεί για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις περίπλοκες συνταγές ή να ανακαλύψεις νέα δημιουργικά χόμπι.

Ό,τι κι αν είναι, κάνε αυτό που αγαπάς και η επιτυχία θα ακολουθήσει.

Αιγόκερως: Τι έχεις ξεχάσει; Για σκέψου
Κάτι που έχει αγνοήσει ή ξεχάσει έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει τη ζωή σου. Τι θα μπορούσε να είναι;

Είναι κάτι που μπορείς να ενεργοποιήσεις ξανά: ίσως ένα αφημένο χόμπι, ίσως μια φιλία που έχει αφεθεί, ίσως μια ιδέα διακοπών είχες αλλά ακυρώθηκε και δεν το ξανασκέφτηκες.

Κοίταξε, σκέψου και ξαναβάλε στη ζωή σου αυτό ή αυτά που πρέπει.

Υδροχόος: Κάνε το καλό
Αυτή τη Νέα Σελήνη αναζητάς δημιουργικές, διασκεδαστικές ευκαιρίες για να κάνεις καλές πράξεις και να νιώσεις καλά. Θέλεις να δώσεις φωνή στους ευάλωτους, να δωρίσεις, να βοηθήσεις. Θέλεις να δώσεις την ενέργεια σου εκεί που αξίζει τον κόπο.

Κάνε το.

Ιχθύες: Άλλαξε τις κακές συνήθειες με καλές
Θέλεις να αντικαταστήσεις αρνητικές, ανθυγιεινές ή ξεπερασμένες συνήθειες και συμπεριφορές με θετικές, υγιείς και νέες.

Επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να σταματήσεις κάτι επειδή απλά αποφάσισες να το κάνεις χρειάζεσαι κίνητρο. Ανακάλυψε ελκυστικούς, χαρούμενους αντικαταστάτες. Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία γι’ αυτό.

Πηγή: Savoir Ville