Ασταμάτητη… Η Σερένα Ουίλιαμς με τα νέα κοσμήματά της προς πώληση (φωτό)

Δύο ακόμα κομμάτια προστέθηκαν στη συλλογή κοσμημάτων Unstoppable της τενίστριας Σερένα Ουίλιαμς (Serena Williams). Πρόκειται για ένα κολιέ και ένα βραχιόλι, το καθένα με έναν μοναδικό ασημένιο κύκλο κι ένα μικρό διαμάντι.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Ουίλιαμς μοιράστηκε ότι η συλλογή «αντιπροσωπεύει τη γαλήνη και την ενότητα και υπενθυμίζει ότι η αισιοδοξία και η δύναμή σας είναι ασταμάτητη». Επίσης σε δηλώσεις της στο περιοδικό People είπε ότι ο κυκλικός σχεδιασμός ήταν εμπνευσμένος από ένα παρόμοιο μενταγιόν που φορούσε κατά τη διάρκεια της ιστορικής νίκης της το 2015.

«Φορούσα ένα κυκλικό κολιέ όταν κέρδισα και τα τέσσερα Grand Slams στη σειρά», δήλωσε η Σερένα. «Είχα κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα φορώντας αυτό το κολιέ. Ήμουν πραγματικά ασταμάτητη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Η πρώην πρωταθλήτρια του τένις ανακοίνωσε επίσης ότι τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των δύο αυτών κοσμημάτων μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα διατεθούν όλα για την ενίσχυση του Ταμείου Βοήθειας Μικρών Επιχειρήσεων του Opportunity Fund, ώστε να υπάρξει άμεση στήριξη για τους μαύρους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού. Επιπλέον, ποσοστό των κερδών από τις πωλήσεις άλλων κομματιών της συλλογής, θα διατεθεί και αυτό στον οργανισμό.

«3,3 εκατομμύρια -10%- των μικρών επιχειρήσεων του έθνους βγήκαν εκτός λειτουργίας για πάντα μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου», δήλωσε η Luz Urrutia, Διευθύνων Σύμβουλος του Opportunity Fund, σε δελτίο Τύπου. «Αλλά οι επιχειρήσεις των μαύρων υπέστησαν το μεγαλύτερο πλήγμα, με περισσότερο από το 40% αυτών να βάλουν λουκέτο λόγω της οικονομικής κρίσης που προκλήθηκε από την Covid-19».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ