«Αντίστροφη Μέτρηση» με δημοσκοπήσεις στον ΣΚΑΪ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή «Αντίστροφη Μέτρηση» με τη Σία Κοσιώνη και τον Βασίλη Χιώτη.

Στο μικροσκόπιο τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου, την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος και τη διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος, 11 εικοσιτετράωρα πριν από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Τα κλειδιά για την αυτοδυναμία, ο “ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ” αποχή και το θρίλερ με κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή ή μένουν εκτός.

 Προσκεκλημένοι στο studio του ΣΚΑΪ: o Δημήτρης Μαύρος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜRB. Ο Θωμάς Γεράκης, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς και Διευθύνων Σύμβουλος της MARC και ο Γιώργος Αράπογλου, Γενικός Διευθυντής της PULSE και συνεργάτης του ΣΚΑΪ. Μαζί τους, ο ειδικός επιστήμονας Ανδρέας Δρυμιώτης, ο Βασίλης Ζωγράφος, Διευθύνων Σύμβουλος της Visionlabs και ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ», Αντώνης Δελλατόλας.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στην «Αντίστροφη Μέτρηση», στις 00.15, στον ΣΚΑΪ, με τη Σία Κοσιώνη και τον Βασίλη Χιώτη.