«Αντίο» στον Άγιο Δομίνικο είπε η υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη (videos)

Το επεισόδιο του SURVIVOR της Τετάρτης,που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε με τα παράπονα των υποψηφίων προς αποχώρηση Τριαντάφυλλου και Μαριάνθης, που τα έβαλαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους τόσο για τη συμπεριφορά όσο και για το ότι συνεχώς τους βγάζουν στον τάκο.

Στεναχωρημένη ήταν και η Ελένη Χαμπέρη που βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση για πρώτη φορά, λυγίζοντας μπροστά στην κάμερα γιατί όπως είπε δεν θέλει να φύγει και νιώθει πως εκείνη θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Ο Παύλος Γαλακτερός δικαιολόγησε την απόφασή του να βγάλει στον… τάκο την φίλη του. Σε λυγμούς ξέσπασε και ο Ηλίας Μπόγδανός όταν άρχισε να μιλάει για τους δικούς του με αφορμή το σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη εκνευρίστηκε με την συμπαίκτρια της Νικολέτα Μαυρίδη, όταν την άκουσε να σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο μιλάει μπροστά στις κάμερες. Οι υπόλοιποι προσπάθησαν να την ηρεμίσουν, αλλά οι φωνές τους ακούστηκαν σε ολόκληρο τον Άγιο Δομίνικο.

Στην «μπλε« πλευρά, το πανό που ο Σάκης Κατσούλης ήθελε για σημαία σε μια κατασκευή που έφτιαχνε με τον Αλέξη Παππά, «απορρίφθηκε» από τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος δεν θέλησε να του κάνει το χατίρι. Τζειμς και Νίκος δεν βοηθάνε στην καλύβα με τον Παππά να χαρακτηρίζει την παρουσία τους σαν καρτ-ποστάλ με πόδια και τον Σάκη να συμπληρώνει ότι είναι περαστικοί.

Πριν τον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τριαντάφυλλο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί, με τον τραγουδιστή να του λέει πως θα ακούσει τη συμβουλή του γιατρού και θα μείνει και σήμερα εκτός.

Ο Γιώργος Λιανός πριν τα διαδικαστικά του αγώνα είπε στους παίκτες των δυο ομάδων ότι κάθισε με παρέα και παρακολούθησαν το επεισόδιο με το πάρτι της ένωσης, οπού και διαπίστωσε πόσο «γύπας» ήταν ο Τζέιμς κατανοώντας τον λόγο που κάθε καλοκαίρι τα νησιά μας είναι γεμάτα τουρίστριες. Μετά αναφέρθηκε στην επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη, ενώ δεν του ξέφυγε ούτε η «Τελεφερίκ». Τι είναι το τελεφερίκ αναρωτήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, με μια εκ των συμπαικτριών της να της απαντάει ότι είναι αυτό που πας στην Πάρνηθα.

Στον στίβο μάχης, η «κόκκινη» ομάδα μπήκε δυνατά μπροστά με σκορ 5-2 με τον Αλέξη Παππά να ενοχλείται από τον πανηγυρισμό του Ηλία Μπόγδανου και να δημιουργείται μεταξύ τους ένταση. Σε μια αντεπίθεση διαρκείας, οι «μπλε» έκαναν μεγάλη ανατροπή επικρατώντας με 10-5!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ένιωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα με τον Αλέξη Παππά να επεμβαίνει και τον ζαχαροπλάστη να του απαντάει «τη γνώμη σου να την βάλεις άλλου». Ο Ηλίας Μπόγδανος έριξε το φταίξιμο της ήττας στην ένωση των δυο ομάδων. Η εξήγηση του Τριαντάφυλλου ήταν ότι οι μπλε νίκησαν γιατί είναι μάγκες. Στη συνέχεια οι μπλε οδηγήθηκαν στην καλύβα επικοινωνίας και διάβασαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.

Ένταση για μία ακόμη φορά στο συμβούλιο του νησιού με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη Χαμπέρη ενώ στην βάρκα της επιστροφής μπήκε η υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη, μετά τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Στην ανακοίνωση του ονόματος, η Ελένη ξέσπασε σε λυγμούς με τους συμπαίκτες της πλην του «Νταφυ» να σπεύδουν να την αγκαλιάσουν. Από την άλλη πλευρά, η Μαριάνθη βρήκε συμπαράσταση μόνο από τον «Ντάφυ». 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor