Τα ανδρικά ρούχα και οι συνδυασμοί που κερδίζουν τις εντυπώσεις

Κάθε άνδρας γνωρίζει ότι ο χειμώνας και η ανδρική μόδα πάνε μαζί! Εξαιρετικές επιλογές σε ανδρικά ρούχα με έμφαση σε total look που προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο κομψότητας που συνοδεύει ένα άνδρα από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ στο εστιατόριο ή για ποτό.

Τα ανδρικά πλεκτά ζιβάγκο κάνουν -πάντα- τη διαφορά!
Μερικοί από τους συνδυασμούς που μπορεί να κάνει ένας άνδρας στο χειμερινό του ντύσιμο είναι διαχρονικοί και ταιριάζουν με σχεδόν όλες τις περιστάσεις μέσα στη μέρα. Από τις πιο safe επιλογές με διαχρονική γοητεία είναι σίγουρα οι ανδρικές πλεκτές μπλούζες ζιβάγκο με υφασμάτινα ανδρικά παντελόνια chino. Προσφέρουν ζεστασιά, ευελιξία κινήσεων και αυθεντικό καλοντυμένο στιλ που αναδεικνύει εντυπωσιακά έναν άνδρα.

Ανδρικά υφασμάτινα παντελόνια για chic άνεση
Το στοιχείο που αποτελεί τη βάση για ένα ολοκληρωμένο χειμερινό ντύσιμο για άνδρες είναι το κατάλληλο παντελόνι. Δίνοντας προτεραιότητα σε ένα ντύσιμο που είναι ικανό να υποστηρίζει τον άνδρα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα υφασμάτινα ανδρικά παντελόνια chinos κατέχουν ρόλο πρωταγωνιστή. Ζεστό και απαλό ύφασμα από ποιοτική σύνθεση, δροσερή αίσθηση για τα πόδια, ευελιξία κινήσεων και στιλ που τονίζει το κάτω μέρος του σώματος προσδίδοντας κολακευτικό σχήμα και φινέτσα. 

Φυσικά σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί ότι με τα υφασμάτινα παντελόνια δεν υπάρχουν περιορισμοί σε συνδυασμούς. Είτε με πλεκτή μπλούζα, είτε με πουκάμισο προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο γοητείας τόσο σε ένα business ντύσιμο όσο και σε πιο casual / semi-formal περιστάσεις. 

Τα πιο μοντέρνα ανδρικά ρούχα για ένα chic μοντέρνο χειμερινό ανδρικό ντύσιμο σε περιμένουν στην ανανεωμένη συλλογή του Tailor Italian Wear. Ανδρικά μπουφάν, πλεκτά, παντελόνια και πουκάμισα μέσα από μια προσεγμένη γκάμα σχεδίων που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα ραφής, το φινετσάτο ύφασμα, την αψεγάδιαστη ιταλική σχεδίαση και την σύγχρονη αισθητική. Ανανεώστε με εντυπωσιακό και κομψό τρόπο το καθημερινό χειμερινό σας ντύσιμο σας με τα μπουφάν Italian Tailor Wear.  

Πηγή: skai.gr