η γαστρονομία είναι επιστήμη και τα δημιουργήματά της πραγματικά καλλιτεχνήματα!
Ο πρεσβευτής της ελληνικής ζαχαροπλαστικής, Στέλιος Παρλιάρος, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Αρχιμάγειρα της Γαλλικής Πρεσβείας, Jean-Marie Hoffmann, σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο που ξεχειλίζει από έμπνευση και γαλλική φινέτσα.
Το αποτέλεσμα αυτής της … ελληνογαλλικής συμμαχίας είναι δύο υπέροχες συνταγές: η παραδοσιακή κρέμα blancmange και το γνωστό και αγαπημένο souffle au chocolat.
Γλυκές Αλχημείες! Κάθε Σάββατο στις 18:50
Πηγή: Skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.