Αλέξης Παππάς: «Δεν χάρηκα που έφυγαν Τζέιμς και Νίκος από το Survivor»

Ο Αλέξης Παππάς φιλοξενήθηκε στον καναπέ του Love It του ΣΚΑΪ και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για όσα βίωσε στο Survivor.
«Όχι, δεν χάρηκα που έφυγαν ο Τζέιμς και ο Νίκος. Θεωρώ πως ήταν παίκτες τελικού και είναι άσχημο για το ίδιο το παιχνίδι που αποχώρησαν», ανέφερε.

 Όσο για το πώς τον αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ είπε: «Κάποια πρωινάδικα μίλησαν για μένα με τα χειρότερα λόγια. Δεν ξέρω όμως αν μένει αυτή η εικόνα ή αυτό που βλέπω εγώ στο δρόμο από τον κόσμο. Δεν είμαι εγώ ο Αλέξης που είδατε στο Survivor. Μπήκε και η πινελιά ενός ρόλου».

Όσον αφορά την αρνητική εικόνα που έβγαλε στο Survivor, υπογράμμισε: «Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολύ. Δε ξέρω αν ο κόσμος θα θυμάται αυτά που είπαν για μένα κάποια πρωινάδικα. Αν μένει αυτή ή εικόνα ή αν μένει μια άλλη εικόνα που εγώ βλέπω στον δρόμο από τον κόσμο. Τι σημαίνει κακός; Τι θέλετε να πείτε όταν λέτε κακός; Δηλαδή είμαι κακός άνθρωπος; Κάτω από διάφορες συνθήκες και προϋποθέσεις, είμαστε όλοι όλα»

O Αλέξης Παππάς μίλησε μεταξύ άλλων  για την προσωπική του ζωή και τον έρωτά του με την Αλέσια!

«Πάει καλά το πράγμα. Πάει καλά, είμαστε στη φάση που προσπαθούμε να έχουμε τη δικιά μας τριβή. Να γνωριστούμε ακόμη πιο πολύ. Πήγα και Ντουμπάι και θα έρθει και αυτή στην Ελλάδα. Είναι αρχιτέκτονας. Καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με το Survivor. Ότι ήμουν ένας έντονος χαρακτήρας στο παιχνίδι και με υποστηρίζει»!

.

Πηγή: skai.gr