Άκυρη η επιστροφή των Sussexes στο Λονδίνο - Είναι έγκυος η Μέγκαν;

Μαύρα μάτια φαίνεται ότι θα κάνουν οι Royals να δουν τον πρίγκιπα Harry την Meghan Markle και τον μικρό τους γιo Archie.

Παρόλο που το σπίτι τους στην Βρετανία το Frogmore Cottage καθαρίστηκε και ετοιμαζόταν να τους υποδεχτεί για τα Χριστούγεννα το ταξίδι τους ακυρώθηκε όμως όχι χωρίς κάποιο σημαντικό λόγο.

Όπως όλα δείχνουν η Meghan δεν πρόκειται να επισκεφτεί την Βρετανία αφού ζήτησε αναβολή της δίκης με την Daily Mail η οποία θα ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου. «Είναι απίθανο, ο δούκας και η δούκισσα να ταξιδέψουν πριν το τέλος του έτους και αφού δεν υπάρχει το ενδεχόμενο της δίκης τον Ιανουάριο, δεν θα ταξιδέψουν ή θα σκεφτούν εκ νέου κάποιο ταξίδι» δήλωσε εκτπόσωπος του ζευγαριού.

Εντωμεταξύ οι φήμες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan έχουν αρχίσει να οργιάζουν και η ακύρωση του ταξιδιού αυτού είναι η μόνη αποδείξει που θέλουν τα διεθνή Μέσα για να επιβεβαιώσουν την θεωρεία τους.

Άλλος ένας λόγος ο για τον οποίο το ταξίδι αυτό αναβάλλεται είναι και η πανδημία του κορωνοϊού. Με την Βρετανία να έχει προχωρήσει σε ένα δεύτερο Lockdown μέχρι της αρχές Δεκεμβρίου τα πράγματα είναι σίγουρα πολύ αβέβαια.

Πηγή: Must