Ακριβά εξαγόρασε τη σιωπή του εραστή της: 1,2 εκατ. λίρες έδωσε η πριγκίπισσα Χάγια

Ένα δημοσίευμα με πιπεράτες αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Χάγια που το έσκασε από το Ντουμπάι και ζει από το 2018 στο Λονδίνο, φιλοξενεί η Daily Mail.

Η όμορφη πριγκίπισσα φέρεται να ξόδεψε σχεδόν 5 εκατ. λίρες για να κρατήσει κρυφή την παράνομη σχέση της, με τον βρετανό σωματοφύλακά της Ράσελ Φλάουερς.

Η έκτη και νεότερη από όλες τις συζύγους του σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, φέρεται να είχε σχέση για δύο ολόκληρα χρόνια με τον Φλάουερς τον οποίο και γέμιζε με πανάκριβα δώρα.

Μεταξύ άλλων, του χάρισε ένα δαχτυλίδι σφραγίδα, ένα ρολόι 12.000 λιρών και ένα όπλο αξίας 50.000 λιρών.

Στενός φίλος της συζύγου του Φλάουερς είπε στη Μέιλ: «Η σύζυγος του Φλάουερς πιστεύει ότι τον ξελόγιασε με χρήματα και με δώρα. Του έδινε πολλά ακριβά δώρα και φρόντιζε να τον έχει συνέχεια δίπλα της».

Η πριγκίπισσα Χάγια είναι η νεότερη από τις συζύγους του σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ.

Η πριγκίπισσα Χάγια σύμφωνα με την Daily Mail εξαγόρασε τη σιωπή του εραστή της έναντι 1,2 εκατ. λιρών αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει μυστική την παράνομη σχέση της. Χρημάτισε ακόμη τρεις σωματοφύλακες δίνοντάς τους από 1,2 εκατ λίρες στον κάθε ένα για να μην αποκαλύψουν το μυστικό της.

Οι πληροφορίες για τη στενή σχέση της πριγκίπισσας με το σωματοφύλακά της έφτασε στα αυτιά του σεΐχη με αποτέλεσμα να φύγει από το παλάτι καθώς σύμφωνα με φίλους της «φοβόταν για τη ζωή της».

Πηγή: skai.gr