Airbnb: Αναζητά 5 άτομα να δουλέψουν για δύο μήνες στις Μπαχάμες

Η Airbnb, η ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων σε συνεργασία με το Bahamas National Trust που είναι μια τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση που προστατεύει 32 από τα εθνικά πάρκα στις Μπαχάμες προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε πέντε άτομα να ταξιδέψουν και να μείνουν δωρεάν για δυο μήνες στον εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής με σκοπό να βοηθήσουν σε οικολογικά έργα.

Μεγάλο τμήμα του νησιωτικού συμπλέγματος υπέστη σημαντικές καταστροφές από τον τυφώνα Ντόριαν που έπληξε πέρσι την Καραϊβική. Το πρόγραμμα «Bahamas Sabbatical» έχει στόχο την διατήρηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της περιοχής ενώ παρόμοια προγράμματα έχουν υπάρξει σε Ιταλία και Ανταρκτική. Παράλληλα το δίμηνο ταξίδι θα βοηθήσει τους τοπικούς ηγέτες να δημιουργήσουν βιώσιμες πηγές οικονομικής ανάπτυξης, ώστε οι νέοι τουρίστες που θα επισκέπτονται τις Μπαχάμες να κάνουν κράτηση μέσω της Airbnb.

Όπως αναφέρει στο site της το πρόγραμμα Airbnb Sabbaticals «παρέχει ευκαιρίες σε άτομα απ’ όλο τον κόσμο να ταξιδέψουν με σκοπό και να κάνουν καλό». 

Όσοι θέλουν να υποβάλλουν αίτηση και να μάθουν περισσότερα για τα καθήκοντά τους όσο θα μένουν στις εξωτικές Μπαχάμες μπορούν επισκεφτούν το airbnb.com/sabbatical και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. 

Οι αιτούντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, διαθέσιμοι να βρίσκονται στις Μπαχάμες για δύο μήνες από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2020 και να αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους να συμβάλουν στην ζωή των νησιών.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Airbnb