Survivor: Άγριο ξέσπασμα Ηλία -Μονομαχία «Ντάφυ Τσαν» με «Ασημακόπου-λι» (vids)

Οι «κόκκινοι» χόρευαν και τραγουδούσαν μόλις επέστρεψαν στην παραλία μετά την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο SURVIVOR, στη ψηφοφορία της Τετάρτης, στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής μπορεί να ήταν για 6η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο βγάζοντας εκτός αυτή την φορά τη Χριστίνα Κεφαλά.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, συνεχίστηκε το πρωί η κουβέντα για την ψηφοφορία και την απόφαση του κοινού να κρατήσει «Ντάφυ», Παπαδόπουλο και Αλέξη Παππά, ο οποίος αυτή τη φορά πέταξε «βέλη» κατά του Ηλία Μπόγδανου. Ο Μπόγδανος θεωρεί ότι ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποιεί την ευφυία του για να δημιουργεί εντάσεις και εξήγησε στον ηθοποιό για ποιο λόγο τον ψήφισε να αποχωρήσει από το Survivor. Από την άλλη ο Τζέιμς Καφετζής δεν μπορεί να καταλάβει τι κόλλημα έχει φάει μαζί του ο Αλέξης Παππάς και γιατί υπάρχει αυτή η έχθρα.

Τα κορίτσια που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά με τις κάμερες να εστιάζουν στα καλλίγραμμα κορμιά τους, ο Ηλίας έφτιαξε τα μαλλιά του και ο Γιώργος Κόρομι στις ψαριές του.

Λίγο πριν μπουν οι δύο ομάδες στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός μάζεψε τους παίκτες κάνοντας ερωτήσεις. Ο Αλέξης Παππάς έβγαλε εκτός εαυτού τον Ηλία Μπόγδανο, αναγκάζοντας μέχρι και τον Λιανό να του ζητήσει να σταματήσει να δημιουργεί εντάσεις. Ο Ηλίας εξερράγη και ο Νίκος Μπάρτζης τον πήρε σηκωτό για να ηρεμήσει. 

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στα αγωνίσματα, ζητώντας μάλιστα να κοντραριστεί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον οποίο και νίκησε για να δώσει το προβάδισμα στους κόκκινους με 4-3, για το έπαθλο φαγητού.

Οι Μπλε όμως πείσμωσαν και με ένα σερί πέρασαν μπροστά κάνοντας το 9-6. Τη νίκη έφερε στους μπλε η Μαριαλένα η οποία νίκησε την Καρολίνα στο σημάδι και θα γέμιζε το στομάχι της με νόστιμες πίτες της Alfa. .

Ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το ξέσπασμά του κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να μιλάει με παράφρονες, όπως χαρακτήρισε τον Αλέξη Παππά. Αυτό όμως που τον τρέλανε περισσότερο είναι αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο Σάκης, ότι ο ηθοποιός τον χρησιμοποιεί για να «χτυπήσει» τον Τζέιμς.

Μεγάλο θέμα έγινε και με την προθέρμανση του Ηλία μαζί με τον αντίπαλο πλέον Κόρο, γεγονός που ενόχλησε τον «Ντάφυ». Η Καρολίνα Καλύβα του εξήγησε ότι θα ήταν καλύτερο οι δυο ομάδες να κάνουν ξεχωριστά προθερμάνσεις. Ο Ηλίας δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο που δημιουργείται ντόρος την ώρα που όλοι μαζί βρίσκονται στην ίδια παραλία και κοιμούνται μαζί, εξηγώντας πως προθέρμανση έχει κάνει και με αντιπάλους του στο τρίαθλο όταν αγωνόζεται στην Ελλάδα. Ο Κόρο θεωρεί ότι για την ήττα των κόκκινων ευθύνονται οι Παππάς και Ντάφυ που χαλάνε την ψυχολογία της ομάδας τους.

Ο Ηλίας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Κώστα Παπαδόπουλου. Στο κουίζ ερωτήσεων, ο Τριαντάφυλλος και η ομάδα του κατάφεραν να νικήσουν με 7-4 τους μπλε και να φάνε το γλυκάκι. Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να το διασκεδάσει λίγο, βάζοντας τον «Ντάφυ Τσαν» να αντιμετωπίσει ξανά τον «Ασημακόπου-Λι», σε μια «μάχη» για πολλά γέλι με νικητή τον τραγουδιστή. . 

 

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor