«Πάμε διακοπές» Αεροσυνοδός δίνει tips διαμονής σε ξενοδοχεία και γίνεται viral! (vid)

 Η Κατ Καμαλάνι από την Αμερική, θέλησε πρόσφατα να μοιραστεί μέσα από ένα βίντεο τα όσα κάνει όταν επισκέφτεται ένα ξενοδοχείο... και κατάφερε να κάνει τους πάντες να μιλάνε γι΄αυτήν. Αναλυτικότερα, η 30χρονη αεροσυνοδός μίλησε για την δική της ρουτίνα και έδωσε προτάσεις σχετικά με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε κάθε φορά που μένουμε σε ένα ξενοδοχείο για να είμαστε ασφαλείς.

@katkamalani

HOTEL HACKS from a flight attendant! ##hotelhack ##flightattendantlife ##hoteltips ##travelhack ##fyp ##traveltips

♬ original sound - katkamalani

Το βίντεο με τις οδηγίες που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok ξεπέρασε τα 6 εκατ. views και είναι κάτι που πρέπει να δείτε! Μεταξύ άλλων η Κατ λέει: «Το βασικότερο όλων είναι να μην λέτε δυνατά τον αριθμό του δωματίου σας, σε περίπτωση που είναι κάποιος κοντά δε θέλετε να ξέρει πού μένετε.

Είναι απαραίτητο να τσεκάρετε ότι κανένας δεν είναι πίσω σας όταν μπαίνετε στο δωμάτιο. Αφού μπείτε στο δωμάτιο, ελέγξτε αν είναι κάποιος μέσα, πίσω από κουρτίνες, κάτω από το κρεβάτι κτλ», ενώ τονίζει ότι η πόρτα πρέπει να κλειδώνεται, διπλά κιόλας αν υπάρχει διπλή κλειδαριά.

Στην συνέχεια προσθέτει ότι πρέπει να ελέγχουμε τις γωνίες του στρώματος του κρεβατιού για κοριούς και να αφαιρούνται όλα τα διακοσμητικά μαξιλάρια και το σκέπασμα, γιατί τα ξενοδοχεία «ποτέ δεν τα πλένουν αυτά». Όσο για τις αποσκευές δεν πρέπει να τοποθετούνται δίπλα στο κρεβάτι, διότι έχουν περάσει από ένα ολόκληρο αεροδρόμιο και είναι «αηδιαστικές». Το βίντεο κλείνει με τη συμβουλή της τοποθέτησης των τροφίμων στο ψυγείο και αν δεν υπάρχει αυτό, στην παγωνιέρα.

Πηγή: skai.gr