Abort Mission: Ο Τομ Κρουζ οργισμένος επιπλήττει μέλη του συνεργείου που δεν τηρούν τα μέτρα covid

Ο Τομ Κρουζ αναγκάστηκε οργισμένος να σταματήσει τα γυρίσματα του Mission Impossible και να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την έξαρση του κορωνοϊού στην Ιταλία, καθώς τα μέλη του συνεργείου της ταινίας δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Μια πηγή από την παραγωγή της ταινίας, χθες το βράδυ, αποκάλυψε ότι οι ηθοποιοί και τα άτομα της παραγωγής «φοβίθηκαν» καθώς ο αριθμός των θανάτων από τον covid στην Ιταλία ανέβηκε.

Είπαν: «Υπήρξαν συναντήσεις με αξιωματούχους, αλλά είναι σαφές ότι, όσον αφορά, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στην περιοχή (Βενετία), ειδικά όταν συγκεντρώνονται μεγάλοι αριθμοί.

Πολλοί από την ομάδα έφυγαν ήδη, ενώ πολλές περιοχές της Ιταλία έχουν τεθεί σε lockdown.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού:

«Είμαστε το χρυσό πρότυπο. Επιστρέφουν εκεί στο Χόλιγουντ κάνοντας ταινίες τώρα χάρη σε εμάς! Επειδή πιστεύουν σε εμάς και σε αυτό που κάνουμε!» φωνάζει ο Τομ Κρουζ, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός της μεγάλου προϋπολογισμού ταινίας δράσης και έχει ασχοληθεί στενά με την ανάπτυξη πρωτοκόλλων δημιουργίας ταινιών, που επέτρεψαν να αρχίσει ξανά η παραγωγή του «Mission: Impossible 7» και άλλων ταινιών εν μέσω πανδημίας.

«Είμαι στο τηλέφωνο με κάθε στούντιο κάθε *** νύχτα, με ασφαλιστικές εταιρείες, με παραγωγούς - και μας κοιτάζουν και μας χρησιμοποιούν για να γυρίσουν τις ταινίες τους», συνεχίζει ο Αμερικανός ηθοποιός

«Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, ** *!» προσθέτει. «Δεν θέλω ποτέ να το ξαναδώ! Ποτέ! Και αν δεν το κάνετε, απολύεστε και αν σας δω να το ξανακάνετε, θα *** φύγετε! ».

Ο Κρουζ επίσης λέει ότι δεν δέχεται «καμία συγγνώμη», δεδομένου ότι διακυβεύεται η επιβίωση ανθρώπων.

«Μπορείτε να το πείτε στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας έχει κλείσει! Δεν πρόκειται να βάλουν φαγητό στο τραπέζι τους ή να πληρώσουν για εκπαίδευση στο κολέγιο! Με αυτό κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της βιομηχανίας *** !».

«Δεν διακόπτουμε αυτήν την ταινία ***. Αν το ξαναδώ, θα φύγετε! "

«Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε; ... Και αν δεν μπορείτε να είστε λογικοί και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη λογική σας, απολύεστε» αναφέρει σε άλλο σημείο ο Τομ Κρουζ.

Πηγή: The Sun