Κλείσιμο

Πέθανε ο Μάικλ Κονσταντίν- Ο «παραδοσιακός μπαμπάς» της Νία Βαρντάλος στο «Γάμος αλά Ελληνικά»

Στα 94 του χρόνια έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Μάικλ Κόνσταντιν, που έγινε  γνωστός ευρύτερα ως ο «Γκας Πορτοκάλος», υποδυόμενοςν τον πατέρα της Νία Βαρντάλος στην ταινία «Γάμμος αλά Ελληνικά».

Σύμφωνα με την Daily Mail, o θάνατος του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού επιβεβαιώθηκε εχθές από τον γαμπρό του, Μάικλ Γκόρντον, ο οποίος είπε ότι ο 94χρονος «έφυγε» γαλήνια από φυσικά αίτια στις 31 Αυγούστου, στο σπίτι του στο Ρίντινγκ της Πενσιλβάνια, περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του. Στο πλευρό του τις τελευταίες στιγμές βρίσκονταν τα αδέλφια του, Πατρίσια Γκόρντον και Κρις Ντομπς.

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για προβλήματα υγείας του επί σειρά ετών, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ποια ήταν αυτά.

Ο Μάικλ Κόνσταντιν γεννήθηκε στο Ρίντινγκ το 1927, γιος Ελλήνων μεταναστών, και ο πατέρας του ήταν εργάτης σε χαλυβουργείο. Το 1946 αποφοίτησε από το γυμνάσιο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έπειτα στην Καλιφόρνια, για να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός. Ο Κόνσταντιν ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική από τις θεατρικές σκηνές της Νέας Υόρκης, παίζοντας αρχικά μικρούς ρόλους εντός και εκτός Brοadway.

Η ανάρτηση της Νία Βαρντάλος

«Ο Μάικλ Κόνσταντιν, μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, παντοτινός μας φίλος. Η συνεργασία μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον “Γκας”. Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί. Σε αγαπάμε Μάικλ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

Πηγή: skai.gr