Κλείσιμο

Από «Γούλβεριν» στο… διάστημα: Ο Χιου Τζάκμαν συζητά τη συμμετοχή του στο Star Wars

Ο Αυστραλός ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για να ενταχθεί στο σύμπαν του Star Wars.

Είτε είναι πιθανό είτε όχι να επιστρέψει ποτέ στον ρόλο του μεταλλαγμένου Γούλβεριν, αλλά αυτή τη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ο Χιου Τζάκμαν φαίνεται ότι θα συνεργαστεί ούτως ή άλλως με την Disney (η Marvel είναι θυγατρική της Disney).
 
Σύμφωνα με το σάιτ Giant Freakin Robot, που επικαλείται αξιόπιστη πηγή, ο Αυστραλός ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για να ενταχθεί στο σύμπαν του Star Wars. Συγκεκριμένα, προορίζεται για να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας Disney +.

Η συγκεκριμένη πηγή δεν αποκάλυψε στον αμερικανικό ιστότοπο ακριβώς σε ποια σειρά πρόκειται να συμμετάσχει ο Τζάκμαν, αν και υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες υποθέσεις, αν κρίνει κανείς ότι ένας σκληροτράχηλος χαρακτήρας τύπου «Γούλβεριν» (έστω και δίχως τα «νύχια από αδαμάντιο»…) θα ταίριαζε «γάντι» με τη σειρά The Mandalorian.

Η προοπτική ο 53χρονος ηθοποιός να υποδυθεί έναν από τους κυνηγούς επικηρυγμένων του Star Wars στο Mandalorian είναι συναρπαστική, αν και υπάρχουν και άλλες υποψήφιες σειρές όπως το «φρέσκο» Andor με τον Ντιέγκο Λούνα και την επόμενη σειρά Star Wars: Acolyte για το οποίο όμως κανείς  δεν γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες. 
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Star Wars