Η Ford αποκαλύπτει το εξηλεκτρισμένο και δυναμικό νέο Fiesta

Η Ford αποκάλυψε σήμερα για πρώτη φορά το νέο Fiesta, το οποίο διαθέτει δυναμικό νέο στιλ και αναβαθμισμένο τεχνολογικό πακέτο και κινείται με την ισχύ προηγμένων, ήπιων υβριδικών συστημάτων κίνησης.

Οι τολμηρές εξωτερικές επιφάνειες προάγουν την εκφραστική σχεδίαση του Fiesta σε ένα νέο επίπεδο. Εφοδιασμένο με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, το μοντέλο είναι άριστα προετοιμασμένο για έξυπνες, συνδεδεμένες, οδηγικές εμπειρίες. Οι προβολείς LED εισάγονται σε όλες τις εκδόσεις Fiesta, με την προηγμένη τεχνολογία Matrix LED να είναι διαθέσιμη και να περιλαμβάνει αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων που μπορεί να προσαρμόσει τα μοτίβα της δέσμης για καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Το νέο Fiesta εισάγει επίσης μία νέα, ψηφιακή οθόνη 12,3" που δίνει όλες τις πληροφορίες οδήγησης. Επίσης, τα εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα του νέου Fiesta εξοικονομούν καύσιμο και μειώνουν τις εκπομπές ρύπων ενώ την ίδια στιγμή μεγιστοποιούν την οδηγική απόλαυση. Η ήπια υβριδική τεχνολογία Ford EcoBoost Hybrid 48-volt βοηθά στη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης και την ίδια στιγμή αναβαθμίζει τη διάσημη δυναμική συμπεριφορά του μοντέλου προσφέροντας άμεση επιτάχυνση. Η τεχνολογία συνεργάζεται με το επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Powershift της Ford, για γρήγορες, ομαλές αλλαγές σχέσεων.

Τέλος, η Ford αποκάλυψε επίσης σήμερα το νέο Fiesta ST που εξέλιξε η Ford Performance. Το καυτό hatchback υπόσχεται μία αναβαθμισμένη εμπειρία με νέους προβολείς Matrix LED, νέα σπορ καθίσματα Performance Seats που εξελίχθηκαν από την εταιρεία και σπορ σχεδιαστικές λεπτομέρειες, στις οποίες περιλαμβάνεται μία νέα εμπρός μάσκα Chrystaline Grey και η εντυπωσιακή εξωτερική βαφή Mean Green - καθώς και 10% αυξημένη μέγιστη ροπή που τώρα φτάνει τα 320 Nm.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: Ford