Κλείσιμο

Ο Αλόνσο πήρε εξιτήριο

Ο Αλόνσο πήρε εξιτήριο

Μόλις τέσσερις ημέρες μετά το ατύχημα με το ποδήλατο που έστειλε τον Φερνάντο Αλόνσο στο νοσοκομείο, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα πήρε εξιτήριο και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι του, όπως ανακοίνωσε η Alpine. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός «πιλότος», ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στη Φόρμουλα Ένα για λογαριασμό της ομάδας που τα προηγούμενα χρόνια «έτρεχε» στο πρωτάθλημα ως Renault, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία στις 11 Φεβρουαρίου. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ένα κάταγμα στο σαγόνι, μετά την οποία παρέμεινε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Σήμερα η Alpine έκανε γνωστό ότι ο 39χρονος οδηγός πήρε εξιτήριο μετά από μια περίοδο παρακολούθησης 48 ωρών. «Τώρα θα έχει μια σύντομη περίοδο πλήρους ανάπαυσης, προτού επαναρχίσει σταδιακά να προπονείται, προκειμένου να προετοιμαστεί για την έναρξη της σεζόν» αναφέρει μεταξύ άλλων η γαλλική ομάδα στη σχετική ανακοίνωσή της.

Την Παρασκευή η Alpine είχε ανακοινώσει ότι ο Αλόνσο αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν στη Φόρμουλα Ένα, ενώ ο ίδιος ο Ισπανός έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι καλά και πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ