Αναβάθμιση ουσίας για τα νέα Dacia Sandero

Του Άρη Γαλανόπουλου

Πρόκειται για δύο ξεχωριστά, νέα μοντέλα, που έχουν συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, είναι σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα και απολύτως χρηστικά, χωρίς να ξεχνούν τις βασικές αξίες της Dacia, όπως η απλότητα και η αξιοπιστία, ενώ αιχμή του δόρατος είναι η ασυναγώνιστη τιμή τους.

Το νέo Sandero Streetway ικανοποιεί όλες τις ανάγκες για αστικές μετακινήσεις με τον πλέον εύκολο, γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, εγκαινιάζουν τη νέα φωτεινή υπογραφή της Dacia, σχήματος «Y». Χάρη στη νέα υπογραφή, το νέο Sandero Streetway έχει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα. Οι εμπρός LED προβολείς προσφέρονται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων και βελτιώνουν αισθητά την ορατότητα τη νύχτα.

Tο νέο Sandero Stepway αποτελεί το λειτουργικό compact crossover της εταιρείας. Η εντυπωσιακή εσωτερική και εξωτερική σχεδίασή του αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του περιπετειώδους χαρακτήρα του. Η εικόνα και το DNA του νέου Sandero Stepway τονίζονται από την αυξημένη δια-φοροποίησή του σε σχέση με το νέο Sandero Streetway. Το Stepway διαθέτει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες ενός crossover, όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος στα 174 χλστ.

Το εσωτερικό αναβαθμίστηκε σημαντικά σε όλα τα επίπεδα. Το ολοκαίνουργιο ταμπλό είναι ακόμα πιο εργονομικό, κατασκευασμένο από αναβαθμισμένα υλικά, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη και ποιοτική συνολική εικόνα στο εσωτερικό, η οποία ενισχύεται από τα νέα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πόρτες και στις ταπετσαρίες. Τα νέα Sandero Streetway και Stepway προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο ευρυχωρίας στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ο χώρος αποσκευών μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε οικογενειακή ανάγκη, με κορυφαία χωρητικότητα 410 λίτρων.
Οι κινητήρες πληρούν τις νέες προδιαγραφές περί ρύπων και προσφέρονται με 1.0 lt. βενζίνης και LPG από 65 έως 100 ίππους, καθώς και με νέο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο CVT.

Οι τιμές εκκίνησης του νέου Dacia Sandero Streetway ξεκινούν από 11.980 ευρώ, ενώ το Sandero Stepway από 14.380 ευρώ.

Πηγή: skai.gr