Από πού να αγοράσω το νέο μου αυτοκίνητο ;

H 1η επιλογή στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι η AUTO VALUE... Αυτό, σας το επαληθεύουν οι πάνω από 1.500 ετήσιοι, πελάτες της για πάνω από μία 15ετία. 

Μεγάλη γκάμα επιλογών
Στον εκθεσιακό της χώρο, μπορείτε να επιλέξετε  ανάμεσα σε επιβατικά, ηλεκτρικά, υβριδικά, επαγγελματικά, οχήματα για τρίτεκνους/πολύτεκνους. Στην AUTO VALUE θα βρείτε αυτοκίνητα για κάθε ανάγκη και πάνω από 300 επιλογές που συνεχώς ανανεώνονται από αποθηκευμένο stock ακόμα 700 αυτοκινήτων. 
 

Οι δυνατότητες που παρέχονται στους ενδιαφερόμενους αγοραστές

  • Έλεγχος του αυτοκινήτου χωρίς κανένα κόστος, χωρίς καμία δέσμευση, οπουδήποτε εσείς επιθυμείτε , σε οποιοδήποτε συνεργείο/αντιπροσωπεία επιθυμείτε  ή ακόμα και με μηχανικούς/εταιρείες που πραγματοποιούν επιτόπιους ελέγχους στο χώρο της AUTOVALUE.
  • Δυνατότητα test-drive του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει πριν την αγορά του  πάλι χωρίς καμία δέσμευση.
  • Γραπτή εγγύηση ατρακάριστου αυτοκινήτου και δομικά ελεγμένου
  • Γραπτή εγγύηση μηχανής και σασμάν για ένα έτος και δυνατότητα επέκτασης και για παραπάνω πάντα με σφραγίδα και υπογραφή της AUTOVALUE!
  • Εγγύηση χιλιομέτρων, σφραγίζοντας τα πάνω στην απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς! 
  • Παροχή ιστορικού για το κάθε όχημα

 

Μετά την αγορά

Η σχέση των πελατών με την AUTO VALUE δεν σταματά μετά την αγορά, καθώς η εταιρεία είναι δίπλα στον πελάτη προσφέροντας σε προνομιακές τιμές service και αξεσουάρ στα συνεργαζόμενα με αυτήν συνεργεία/ηλεκτρολογία και σύντομα στα δικά της συνεργεία!  
 

Επισκεφτείτε online στα autovalue.car.gr και www.autovalue.gr 

Εκθεσιακός χώρος:Τατοΐου 106 και Ελ. Βενιζέλου γωνία, Μεταμόρφωση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2102828001.

Πηγή: skai.gr