Μακράν... πρώτοι!

Μπορεί οι Αυστραλοί να κάνουν σεξ με διπλάσια συχνότητα από αυτή των Γιαπωνέζων, όμως εξακολουθούν να απέχουν από τους Έλληνες, οι οποίοι για δεύτερη συνεχή χρονιά αποδεικνύονται "πρωταθλητές" ανάμεσα σε 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της Κίνας, της Νότιας Αφρικής και της Μαλαισίας.

Οι Αυστραλοί κάνουν σεξ 106 φορές το χρόνο, δηλαδή ξεπερνούν το μέσο όρο των 26 χωρών στις οποίες έγινε η τηλεφωνική έρευνα για λογαριασμό της εταιρείας προφυλακτικών Durex σε 26.000 ανθρώπους.

Το 42% των Αυστραλών είναι ευχαριστημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή και το ίδιο ισχύει για τους Κινέζους, τους Ελβετούς και τους Βρετανούς. Αντίθετα, οι ερωτηθέντες στη Νιγηρία, το Μεξικό και την Ινδία είπαν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι σε ποσοστό μάλιστα άνω του 60%.

Η έρευνα Παγκόσμια Σεξουαλική Ευζωία για τo 2006-2007, τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα στο Παγκόσμιο Συνέδριο για τη Σεξουαλική Υγεία στο Σίδνεϊ, δείχνει επίσης ότι διπλάσιοι άνδρες από γυναίκες καταφέρνουν να φτάνουν σε οργασμό.

Η Αυστραλία, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ταϊλάνδη, η Ρωσία και η Νότια Αφρική βρίσκονται μεταξύ των 16 χωρών στις οποίες περισσότεροι από τους μισούς εκ των ερωτηθέντων δήλωσαν πως έχουν τακτικά οργασμό. Αυτοί που σημειώνουν τις χαμηλότερες επιδόσεις στον τομέα αυτόν --μόλις το ένα τέταρτο δηλώνει ότι φτάνει σε οργασμό-- είναι οι άνθρωποι στην Κίνα και στο Χονγκ Κονγκ.
Πηγή: skai.gr