Μαϊάμι- Απόλυτη οδύνη: Η ιστορία πυροσβέστη που βρήκε νεκρή την 7χρονη κόρη του στα χαλάσματα (PIC)

Σκηνές αρχαίου δράματος λαμβάνουν χώρα στα χαλάσματα της 12ώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαιάμι με την ιστορία του πυροσβέστη που έσπευσε στον τόπο της τραγωδίας και στο πλαίσιο της υπηρεσίας του ανέσυρε το πτώμα της 7χρονης κόρης του από τα συντρίμμια.

Όπως μετέδωσε το BBC, πυροσβέστης του Μαϊάμι βρήκε νεκρή την ίδια του την κόρη το βράδυ της Πέμπτης, καθώς έψαχνε στα χαλάσματα του κτιρίου Champlain Towers South, επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι την Παρασκευή.

Συνάδελφός του που θέλει να παραμείνει ανώνυμος  περιέγραψε πως ο τραγικός πατέρας σκέπασε το πτώμα της με το τζάκετ του και μετά έβαλε μια μικρή αμερικανική σημαία στο φορείο.

Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του και οι άλλους πυροσβέστες που έβγαλαν το πτώμα από τα χαλάσματα το συνόδεψαν ανάμεσα από μια ομάδα αστυνομικών και πυροσβεστών που είχαν παραταχθεί.

Ο πυροσβέστης βρισκόταν στον τόπο της τραγωδίας ήδη για 9 συνεχόμενες ημέρες.

Το μικρό κορίτσι που λέγεται,  Στέλλα Καταρόσι ήταν ένα από τα δύο ακόμη θύματα που εντοπίστηκαν στα συντρίμμια την Παρασκευή, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών στους 22.

Είναι το τρίτο παιδί που βρίσκεται στα χαλάσματα.

Ήταν με τη μητέρα, τους παππούδες και γιαγιάδες και μια θεία που τους επισκέφτηκε από την Αργεντινή, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Ο αριθμός των ανθρώπων που εξακολουθούν να αγνοούνται 11 μέρες μετά την κατάρρευση μεγάλου μέρους ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων κοντά στο Μαϊάμι Μπιτς, έπεσε σε 121 από 124, γνωστοποίησε ο η δήμαρχος της κομητείας του Μαϊάμι-Ντέιντ, Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα.

Η ίδια πρόσθεσε πως οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στον τόπο της καταστροφής διακόπησαν προσωρινά χθες απόγευμα εξαιτίας της προγραμματισμένης κατεδάφισης του τμήματος του κτιρίου που παραμένει όρθιο και ενόψει της πιθανής έλευσης της τροπικής καταιγίδας Ελσα στην Φλόριντα.

Πηγή: BBC