Κινητό γραφείο

Το Sony Ericsson P1i επιτρέπει στο "αφεντικό" του πρόσβαση στο email, το ημερολόγιο και τις επαφές της εταιρίας σας. Η οθόνη αφής σας επιτρέπει μετακινείστε εύκολα μέσα στο μενού του κινητού αγγίζοντας απλώς τα εικονίδια ή τα στοιχεία μενού στην οθόνη.

Ενεργοποιήστε την υπηρεσία push email και λάβετε στιγμιαίο email στο κινητό σας, όπως ακριβώς και στον υπολογιστή σας. Τα μηνύματα στέλνονται απευθείας στο τηλέφωνό σας αμέσως μόλις φτάσουν.

Η τεχνολογία 3G σας δίνει την ταχύτητα που χρειάζεστε. Συνδεθείτε με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth για συγχρονισμό με ακουστικά ή άλλες συσκευές για κοινή χρήση και αποστολή υλικού.

Το νέο κινητό τηλέφωνο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ και για μετά τη δουλειά: ακούστε μουσική, τραβήξτε φωτογραφίες με την κάμερα των 3.2 megapixel και στείλτε την στο blog σας. Ή απλά χαλαρώστε με ένα παιχνίδι και χαθείτε στις πίστες του.

Αναγνωρίστε τι ακούτε: ηχογραφήστε λίγα δευτερόλεπτα μουσικής και το TrackID θα σας στείλει το όνομα του τραγουδιού, τον καλλιτέχνη και το άλμπουμ σε λίγα δευτερόλεπτα στο κινητό σας.

Αξιοποιήστε την τεχνολογία 3G: άνετη πρόσβαση στο Internet υψηλών ταχυτήτων για να κάνετε video -κλήσεις, να πλοηγήστε με ταχύτητα και να στέλνετε MMS και emails, όπου κι αν είστε.

Εισάγετε εύκολα μία νέα επαφή: απλώς τραβήξτε φωτογραφία την επαγγελματική κάρτα του νέου σας συνεργάτη και αποθηκεύστε το κείμενο ως επαφή.

Μέσα στη συσκευασία, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας: ένα Memory Stick Micro 512MB , ένα φορητό handsfree, μία βάση γραφείου, μία επιπλέον γραφίδα, επιπλέον λογισμικό υπολογιστή και καλώδιο USB για εύκολο συγχρονισμό.

Προσφέρει πολλές νέες τεχνολογίες. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν δικά σας με κάτι λιγότερο από 500 ευρώ.
Πηγή: Βασίλης Ντέτσικας