Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ανάμεσα σε νομική διαμάχη με την Associated Newspapers, στην οποία ανήκουν οι τίτλοι Mail on Sunday και Mail Online και αυτό δεν είναι μυστικό.

Η δούκισσα του Sussex, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της αποφάσισε πριν από αρκετό καιρό να κινήσει αγωγή στα εν λόγω ΜΜΕ καθώς δημοσίευσαν χωρίς τη συγκατάθεσή της, προσωπικές επιστολές που είχε στείλει εκείνη στον πατέρα της το 2018. Αυτά βέβαια είναι γνωστά. Εκείνο που ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια είναι το ενδεχόμενο η δίκη να είναι ανοιχτή - γεγονός που δεν χαροποιεί καθόλου το παλάτι της Βρετανίας.

Πηγή από το παλάτι μιλώντς στουςThe Sunday Times, αποκάλυψε πως "μία δίκη θα ήταν εντελώς άβολη για τον θεσμό", καθώς θα χρειαστεί να γίνουν αποκαλύψεις για τις εσωτερικές ενέργειες στο παλάτι. Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως η διαδικασία "θα είναι τραυματική για τη Μέγκαν και τον Χάρι" και θα τους φέρει πρόσωπο με πρόσωπο μέσα στο δικαστήριο με τον Τόμας Μαρκλ.

Αν και όπως είναι λογικό οι δικηγόροι της Meghan προσπαθούν να πετύχουν μια ιδιωτική λύση, η τελική απόφαση θα ληφθεί εντός του Ιανουαρίου.

Πηγή: Must